Cine transmite la TV România U21 – Germania U21 în grupele Campionatului European 2021

Stan Filon, Alexandra Chiric 30.03.2021, 15:09
Cine transmite la TV România U21 – Germania U21 în grupele Campionatului European 2021

S-a aflat cine transmite la TV România U21 – Germania U21 în grupele Campionatului European 2021! Ultimul meci din grupe, dintre reprezentativa U21 a Germaniei și cea a României se va disputa marți, 30 martie. Miza este una foarte mare!

Iată cine transmite la TV România U21 – Germania U21

Reprezentativa de tineret a României va da piept în marți seara cu echipa Germaniei, dar momentul nu este unul tocmai prielnic pentru români, deoarece echipa antrenată de Adrian Mutu are mici probleme de efectiv, după ce titularii George Ganea şi Marius Marin au fost suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

România U21 – Germania U21 este transmis, la fel ca celelalte meciuri ale naționalei de tineret de Televiziunea Publică. Meciul poate fi văzut, mai exact, pe canalul vedetă, TVR 1. Meciul din această seară se va disputa de la ora 19:00 a României şi poate fi văzut sau ascultat pe toate mediile. Platforma tvrplus.ro oferă acces gratuit tututor celor care dispun de o tabletă, laptop sau telefon şi vor să urmăreasca meciul dintre Germania U21 – România U21 în format live video online. Pentru persoanele care nu pot ajunge nici la TV şi nici nu au posibilitatea vizionării acestuia online, aceștia mai au o variantă.

Cine transmite la TV Romania U21 - Germania U21
Cine transmite la TV Romania U21 – Germania U21

Meciul poate fi ascultat și la radio

Microbiștii care vor să fie la curent cu realizările echipei naționale de tineret pot asculta comentariul la radio, pe frecvența Radio România Actualităţi, care transmite toate partidele de la EURO 2021 de tineret.

Juniorii României revin în meciul cu Germania și la echipamentul galben, destul de contestat în ultima vreme în mediul online. Dar cum stau în clasament cele două echipe? Ei bine, înaintea partidei, România şi Germania sunt la egalitate pe primul loc al grupei, cu un avantaj al nemţilor în aceea ce priveşte golaverajul. Ambele au obţinut câte 4 puncte şi în cazul în care ne impunem în această seară, România va ieşi din grupele competiţiei.

În cazul în care juniorii României fac egal cu cei ai reprezentativei Germaniei, atunci vom fi din nou ”la mâna” jocului rezultatelor şi cu ochii pe meciul dintre Ţările de Jos (Olanda) şi Ungaria, deoarece se califică primele două echipe din grupă, iar Olanda are deja două puncte. O victorie în faţa Ungariei i-ar aduce Olandei 5 puncte, la fel ca noi, în cazul unui egal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...