Cine este vedeta de la Ferma de pe Pro Tv care i-a făcut avansuri prezentatorului, Cristi Bozgan. Dezvăluiri uluitoare

Ana Anitoiu 30.10.2020, 17:05
Cine este vedeta de la Ferma de pe Pro Tv care i-a făcut avansuri prezentatorului, Cristi Bozgan. Dezvăluiri uluitoare

Cristian Bozgan, care prezintă emisiunea ”Ferma. Orășeni vs săteni”, alături de Mihaela Rădulescu, la Pro TV, a dezvăluit ce vedetă i-a făcut avansuri, în timpul show-ului.

Cine i-a făcut avansuri lui Cristi Bozgan, la ”Ferma. Orășeni vs săteni”

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Cristi Bozgan a făcut dezvăluiri uluitoare despre două concurente de la ”Ferma. Orășeni vs săteni”. El a spus că una dintre ele i-a făcut avansuri.

”E vorba de Carmen Negoiță. Îmi pare rău că m-am prins prea târziu”, a spus Cristian Bozgan, la emisiunea ”La Măruță”.

Totuși, nu Carmen Negoiță a fost vedeta care i-a plăcut cel mai mult lui Cristian Bozgan. El a dezvăluit cu care participantă de la ”Ferma. Orășeni vs săteni” ar petrece p lună pe o insulă pustie.

”Aș petrece o lună pe o insulă pustie cu Geanina Ilieș. Recunosc, dintre cele de acolo, îmi place cel mai mult”, a mai spus Cristian Bozgan.

Cristian Bozgan este fost cadru militar și specialist în tehnici de supraviețuire. Job-ul de la ”Ferma. Orășeni vs săteni” nu este singurul pe care el îl are la televiziunea Pro TV. El este și cel care se ocupă de securitatea show-ului ”Masked Singer”.

Cine este vedeta de la Ferma de pe Pro Tv care i-a facut avansuri lui Cristi Bozgan
Cristi Bozgan

Carmen Negoiță, de la soție de milionar, la femeie de afaceri

La vârsta de 18 ani, Carmen Negoiţă a decis să devină soţia milionarului Ionuţ Negoiţă, acum în vârstă de 46 de ani. N-a fost să fie un mariaj până la adânci bătrâneți. Divorțul a venit după 11 ani de la nuntă, când ei aveau deja doi copii: Ingrid și Harry, acum la vârsta adolescenței.

La partaj, ei i-a revenit o vilă de lux ce a fost ipotecată de fostul soţ. Conflictul a ajuns în instanţă. Rămasă cu un cont de câteva milioane de euro în urma divorţului, Carmen Negoiţă şi-a deschis un restaurant raw-vegan. Prepară chiar ea multe dintre produsele pe care le scoate la vânzare.

Carmen Negoiţă s-a reinventat şi acum apreciază orice are legătură cu tehnologia şi rețelele de socializare. Are un blog pe care scrie despre subiectele ce îi aduc o stare de bine: călătorii, sfaturi de beauty şi lifestyle. În plus, și-a continuat studiile, dar în facultate nu a dus viaţa unui student obişnuit, pentru că era deja mamă.

Recent, la emisiunea ”Ferma. Orășeni vs săteni” s-a petrecut o dramă. George Burcea a părăsit show-ul, fără noua lui iubită, Viviana Sposub. Amândoi au făcut declarații despre această despărțire. Detalii, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...