Cum arată soția lui Cristi Bozgan, de la Ferma. Cine este, de fapt, colegul Mihaelei Rădulescu

Elena Avramescu / 14.08.2020, 19:18
Cum arată soția lui Cristi Bozgan, de la Ferma. Cine este, de fapt, colegul Mihaelei Rădulescu

În scurt timp o să-l revedem pe Cristi Bozgan în reality-show-ul „Ferma – orăşeni versus săteni”, alături de Mihaela Rădulescu. Fiindcă s-au înțeles atât de bine în sezonul trecut, cei doi au legat o frumoasă prietenie în spatele camerelor de filmat. Într-un interviu pentru Click!, Cristi Bozgan a vorbit atât despre Mihaela, concurenți, cât și despre familia sa.

Cum arată soția lui Cristi Bozgan, de la Ferma

“Ferma este unul dintre cele mai frumoase proiecte pe care le am şi îl iubesc foarte mult. Recunosc că nu aveam speranţa unui început atât de rapid, dar m-am bucurat foarte mult de faptul că echipa a reuşit să pregătească totul, în condiţii de siguranţă.”

Întrebat despre relația cu Mihaela Rădulescu, acesta a avut numai cuvinte frumoase de spus:

“Sunt minimum 20 de ani de când ne cunoaştem, iar faptul că sunt bun prieten cu fratele Mihaelei, a făcut să ne cunoaştem. Am lucrat şi am convieţuit împreună ambele familii. Prietenia noastră s-a legat natural. Iar acum este o reală bucurie să lucrăm pentru acest proiect”.

“O simt pe soţia mea că îmi este aproape şi este sprijinul meu”

Cum arată soția lui Cristi Bozgan, de la Ferma
Cum arată soția lui Cristi Bozgan, de la Ferma

“Referindu-mă la familia apropiată, am alături de mine fratele, părinţii, soţia Elena şi fata. Familia Bozgan este o adevărată familie, în care există iubire, respect. O simt pe soţia mea că îmi este aproape şi este sprijinul meu. Fiica mea este acel chip pe care l-aş putea privi în fiecare seară, deoarece simt o apropiere sufletească mai mare decât mi-aş fi imaginat şi o apropiere pe care o doresc fiecărui om care are copii” a continuat acesta.

Cristian Bozgan a mai spus că ține legătura cu o parte din foștii concurenți, iar referitor la cei noi, a spus că sunt câteva defecte care l-ar deranja și nu vrea să le vadă.

“Cu o parte dintre foștii concurenți țin legătura. Cu Marius mi-ar fi plăcut să pot comunica mai mult, dar şi el este implicat în foarte multe activităţi, lucrează, cu Geanina Ilieş, cu Kamara. M-am bucurat să îi mai revăd pe Vali Bărbulescu, Remus Boroiu.

M-ar deranja foarte tare să văd că noii concurenți sunt leneşi, dezinteresaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Şi să-i văd că nu încearcă prin orice mijloc de care dispun să câştige această competiţie.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI