Cine este și cum arată soția lui Cristi Iacob, juratul de la Antena 1. Imagini rare cu cei doi

Ioana Bucur, Diana Dumitrache 30.03.2021, 11:29

Iubitorii de teatru și fanii emisiunii Te cunosc de undeva! îl cunoscu deja pe actorul transformat în jurat-profesor care le este mereu alături concurenților show-ului de la Antena 1 și îi ajută să intre cât mai bine în pielea personajelor pe care trebuie să le interpreteze. Puțini știu, însă, că departe de lumina reflectoarelor, artistul trăiește o poveste de dragoste desprinsă din basme, cu haiduci veniți pe cai albi. Cine este și cum arată soția lui Cristi Iacob. Imagini rare cu femeia care i-a furat inima.

Cine este și cum arată soția lui Cristi Iacob, juratul de la Antena 1

S-au văzut, s-au plăcut și nimic altceva nu a mai contat. Se spune că nu putem alege pe cine iubim și nici când ne îndrăgostim. Se pare că dovada vie este tocmai povestea pe care o trăiește Cristi Iacob, simpaticul jurat de la Antena 1. Este umărul pe care se sprijină toți concurenții de la Te cunosc de undeva! atunci când dau de greu, omul care are mereu sfaturi și încurajări. Departe de camerele de filmat și de ochii curioșilor, enigmaticul artist trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu femeia care l-a fermecat de la prima întâlnire. Puțini știu cine este și cum arată soția lui Cristi Iacob. Gabriela este și ea actriță și este de o frumusețe răpitoare.

Cei doi s-au cunoscut la repetiții, pe vremea când se pregătea punerea în scenă a spectacolului „Dragostea durează trei ani”. Cu toate că, în acea perioadă, fiecare avea un alt partener, și-au dat seama că sentimentele pe care le aveau unul față de celălalt nu puteau fi ignorate. Când a venit momentul să spună marele DA, au făcut din nuntă un eveniment de neuitat. Mirele și-a făcut apariția la biserică pe un cal alb.

„Eu sunt de părere că maşini scumpe, cu sute de cai putere, se mai găsesc, dar cai albi mai puţin. Le doresc tuturor să treaca prin ce-am trecut eu, a fost sublim, splendid’’, spunea Cristi Iacob, într-un interviu pentru OK! Magazine.

Cine este și cum arată soția lui Cristi Iacob
Gabriela și Cristi Iacob, la nuntă

Cum își răsfață actorul soția

Gabriela și Cristi Iacob formeaza unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Apar rar la evenimente mondene și dau puține detalii presei despre căsnicia lor. Actorul este îndrăgostit până peste ca de femeia care i-a cucerit inima, iar asta se vede și se simte de fiecare dată când vorbește despre ea. Juratul de la Antena 1 a dezvăluit cum își răsfață soția cu invențiile sale culinare, în care include mereu același ingredient secret:

„Eu sunt cel care găteşte în casă. Cred că o femeie nu trebuie să stea în bucătărie. Soţia mea intră totuşi dar, eventual, ca să facă un ceai… Revenind, mie chiar îmi place să gătesc şi să fac, în special, borşuri de peşte. Îmi place să inventez reţete şi am şi un ingredient secret, iubirea!

Mai gătesc tot felul de tocăniţe fără carne, fasole în diferite combinaţii… Dulciuri nu ştiu să fac. Bunicul a fost cofetar dar, în copilăria mea, nu am reuşit din păcate să deprind tainele cofetăriei pe care el le ştia atât de bine”, declara actorul, în urmă cu ceva timp.