Imagini rare cu soția lui Cosmin Seleși de la Te Cunosc De Undeva. Toți îl cunosc pe el, dar puțini o știu pe ea

Ana Anitoiu 11.02.2021, 08:59

Actorul Cosmin Seleși, coprezentatorul emisiunii Te Cunosc De Undeva de la Antena 1, este îndrăgit de mulți oameni, dar puțini știu cu cine își împarte el viața. Vedeta preferă să păstreze discreția în privința familiei lui. Iată cine este partenera acestuia, cu ce se ocupă, precum și câteva imagini rare cu ei doi și cu copiii lor.

Cine este soția lui Cosmin Seleși

Coprezentatorul emisiunii ”Te Cunosc De Undeva”, în vârstă de 43 de ani, este căsătorit de zece ani și pare că a descoperit secretul unui mariaj fericit, deși ea este cu nouă ani mai tânără decât el. S-au cunoscut în trafic, pe Magheru, și nimic nu i-a despărțit de atunci. Acum, Cosmin Seleși și soția lui, Irina, au doi copii împreună – un fiu, pe care l-au numit Tudor Nicolae, în vârstă de 10 ani, și o fiică, Ana Ilinca, în vârstă de cinci ani.

Soția lui Cosmin Seleși a fost angajată la o companie aeriană, dar de câţiva ani lucrează și ea pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, deși nu în fața camerei, ci în culise, ca make-up artist. Se pare că munca ei este foarte apreciată. Irina Seleși l-a pictat aproape în întregime pe Alex Maţaev, cel care s-a transformat în Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, în urmă cu ceva timp. Au fost 11 tatuaje de desenat și tot procesul a durat aproximativ cinci ore.

Imagini rare cu sotia lui Cosmin Selesi de la Te Cunosc De Undeva. Toti il cunosc pe el, dar putini o stiu pe ea
Cosmin Selesi, alaturi de sotia lui si de unul dintre copiii lor

Cosmin Seleși, despre soția lui

În urmă cu ceva timp, Cosmin Seleși a dezvăluit care este secretul căsniciei sale fericite. Actorul și vedeta de televiziune este de părere că în cuplu este nevoie și de compromisuri și că el și soția lui s-au certat abia după vreo șase ani de relație, dintr-un motiv amuzant.

”Eu şi soţia mea nu ne-am certat vreo şase ani, iar când am făcut-o pentru prima dată, ne-am certat pe telecomanda de la televizor. Cred că în cuplu e foarte important să faci compromisuri şi să accepţi omul de lângă tine aşa cum e el, pentru că toţi avem tâmpenii în cap”, a spus Cosmin Seleși.

Surpriză în noul sezon Te Cunosc De Undeva

Un nou sezon al emisiunii ”Te Cunosc De Undeva” a luat startul la începutul acestei luni, la Antena 1, cu o surpriză. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. se numără printre concurenți. Este pentru prima dată când tânărul, Radu Ștefan Bănică, participă într-un astfel de proiect de televiziune. Băiatul, în vârstă de 18 ani, a precizat că simte că Emilia Popescu, pe care o cunoaște încă de când era copil, reprezintă un sprijin pentru el.

”Show-ul Te cunosc de undeva este o experienţă artistică importantă, o mare provocare pentru mine, care sunt la început de drum. În această emisiune sunt pus în multe ipostaze în care nu m-aş fi gândit vreodată că voi fi. Mă bucur că mă descurc bine și că am niște colegi extraordinari în acest show. Iar în Emilia Popescu, pe care o cunosc de când eram mic, găsesc un adevărat sprijin, mă ajută cu sfaturi, la fel cum face și în piesa de teatru «Totul în grădină», în care jucăm la Teatrul de Comedie, în regia domnului Victor Ioan Frunză”, a spus Radu Ștefan Bănică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI