Cine este şi cum arată noua iubită a lui Răzvan Simion. Lidia Buble e istorie

Ana Anitoiu 09.03.2021, 15:59

În ciuda faptului că s-a zvonit că ar flirta cu Ramona Olaru, asistenta matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, se pare că Răzvan Simion, coprezentatorul emisiunii, are deja o relație cu o femeie splendidă. Lidia Buble este istorie.

Cine este şi cum arată noua iubită a lui Răzvan Simion

La ceva timp după ce a anunțat că s-a despărțit de Lidia Buble, la începutul lunii iunie, Răzvan Simion a început o nouă relație cu o femeie fermecătoare. Elegantă, brunetă, cu trăsături frumoase și cu o profesie diferită de a prezentatorului, Daliana Răducan este partenera acestuia încă din vara anului trecut.

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, s-a prezentat Daliana Răducan pe site-ul pe care îl are.

Cine este si cum arata noua iubita a lui Razvan Simion. Lidia Buble e istorie
Razvan Simion alaturi alaturi de fiica lui, Ianca (stanga) si ei doi alaturi de Daliana Raducan (dreapta)

Cine l-a dat de gol pe Răzvan Simion

Adevărul despre relația pe care o are Răzvan Simion a fost dezvăluit chiar de fiica lui, Ianca. Se pare că adolescenta se înțelege de minune cu noua parteneră a tatălui ei. Cei trei au ieșit împreună la un restaurant și s-au fotografiat.

Mai mult, Ianca Simion, în vârstă de 16 ani, care seamănă leit cu tatăl ei, a pozat și singură alături de Daliana Răducan. Adolescenta pare că o place pe noua iubită a prezentatorului de televiziune. În imagine, cele două sunt îmbrăcate similar, în costum. Fiica vedetei a ales unul în dungi, în timp ce splendida brunetă a optat pentru unul alb cu pantaloni, vestă și sacou. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile!

Răzvan Simion îi face ochi dulci Ramonei Olaru?

Totuși, potrivit unor surse din Antena 1, citate de cancan.ro, Răzvan Simion i-ar face ochi dulci Ramonei Olaru, în ultima vreme, după ce frumoasa asistentă a matinalului s-a despărțit de Cuza de la Noaptea Târziu. Cei doi ar face schimb de complimente în culisele emisiunii. Mai multe detalii, AICI! Recent, Alexandra Stan i-a făcut o declarație incredibilă prezentatorului. Mai multe detalii, AICI!

”Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza. Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, a spus un angajat la matinal.

Lidia Buble și-a dezvăluit sentimentele pentru Răzvan Simion

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble a făcut o declarație incendiară pe Instagram, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a organizat-o pentru fanii ei. Cântăreața a dezvăluit că încă îl mai iubește pe Răzvan Simion, dar mai mult ca pe un prieten, mai ales că după ce s-au despărțit, el a rămas managerul ei și ”omul care o susține cel mai mult” în carieră.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a declarat Lidia Buble.