Alexandra Stan, dezvăluire incendiară. A pus ochii pe Răzvan Simion: „Cel mai mult mă gândesc la tine”

Ana Anitoiu 09.03.2021, 09:24

Alexandra Stan a făcut o dezvăluire incendiară. Cântăreața care a participat la show-ul ”Survivor România” de la Kanal D a pus ochii pe Răzvan Simion, coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Iată ce i-a spus în față.

Alexandra Stan, către Răzvan Simion: ”Cel mai mult mă gândesc la tine”

Cântăreața Alexandra Stan și-a reluat activitatea, după ce s-a întors din Republica Dominicană. Frumoasa blondă a fost invitată la matinalul de Răzvan Simion și Dani Oțil de la Antena 1, unde a făcut o declarație incendiară. Vinovați de această declarație, însă, au fost cei doi prezentatori, pentru că i-au pus o întrebare incomodă. ”Am/ N-am făcut vreodată dragoste gândindu-mă la Răzvan, Dani sau Ristei?”, a fost întrebarea.

”Da, am! De asta mi-e foarte greu să am o relație pentru că mă gândesc foarte des la voi. Recunosc că cel mai mult mă gândesc la tine (Răzvan Simion, n.r.), pe locul doi este Dani și apoi Ristei. Dani de când e luat toate fetele sar pe el, de când e inaccesibil e mai atractiv”, a fost răspunsul pe care l-a dat Alexandra Stan, în direct, alegând să ducă gluma mai departe.

Alexandra Stan, dezvaluire incendiara. A pus ochii pe Razvan Simion:
Alexandra Stan

Răzvan Simion și Ramona Olaru ar fi îndrăgostiți unul de altul

Însă, Alexandra Stan ar putea avea ghinion dacă ar decide să-l cucerească pe Răzvan Simion. După ce s-a despărțit de Lidia Buble și de o tânără brunetă splendidă, coprezentatorul matinalului de la Antena 1 ar fi început să își arate atracția pe care a simțit-o mereu pentru Ramona Olaru. La rândul ei, asistenta emisiunii s-ar simți atrasă de el. Însă, cei doi s-ar teme să nu o dea în bară, în contextul în care lucrează împreună. Totuși, matinalul ar avea, de fapt, o iubită.

”Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza. Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, a spus un angajat la matinal, potrivit cancan.ro.

Lidia Buble, declarație bombă despre Răzvan Simion: ”Încă îl mai iubesc”

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble a făcut o declarație bombă, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a organizat-o pe Instagram pentru fanii ei. Cântăreața a dezvăluit că încă îl mai iubește pe Răzvan Simion, chiar dacă s-au despărțit. Însă, ea a precizat că acum dragostea ei pentru el este ”mai mult ca pentru un prieten”, mai ales că după ce s-au separat, el a rămas managerul ei și ”omul care o susține cel mai mult” în carieră.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...