Cuplul anului în showbiz-ul românesc? Cum s-au îndrăgostit Răzvan Simion și Ramona Olaru, martorii au povestit tot

Ana Anitoiu 06.03.2021, 11:02

Se formează cuplul anului în showbiz-ul românesc? Răzvan Simion, celebrul coprezentator al matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, și asistenta emisiunii, Ramona Olaru, s-ar fi îndrăgostit unul de altul, după ce el s-a despărțit de Lidia Buble și de o altă femeie și după ce ea a ieșit din relația pe care o avea cu artistul Cuza de la Noaptea Târziu. Martorii au povestit ce se întâmplă între ei doi, atunci când nu sunt filmați.

Cum s-au îndrăgostit Răzvan Simion și Ramona Olaru

Răzvan Simion și Ramona Olaru ar flirta adesea, în ultima perioadă, după ce el s-a despărțit de buneta în vârstă de 20 de ani, u care și-a petrecut ceva timp în urma despărțirii de Lidia Buble. De cealaltă parte, frumoasa asistentă a matinalului s-a despărțit de Cuza, cu care ajunsese să se certe din orice, potrivit unor persoane din anturajul lor. Acum, cei doi sunt liberi să își dezvăluie unul altuia o atracție ce ar exista de multă vreme, conform unor martori citați de cancan.ro.

”Răzvan are o viață cam complicată. A divorțat, apoi s-a despărțit de noua iubită – fata brunetă – , dar încă mai primește mesaje de la fosta – artista Lidia Buble. De altfel, Lidia i-a postat câteva mesaje chiar după ziua de Sfântul Valentin”, au mai spus sursele cancan.ro.

Cuplul anului in showbiz-ul romanesc? Cum s-au indragostit Razvan Simion si Ramona Olaru, martorii au povestit tot
Ramona Olaru

Ce se întâmplă între Răzvan Simion și Ramona Olaru, în culise

Potrivit  unor surse din echipa ”Super Neatza”, atracția dintre Răzvan Simion și Ramona Olaru a existat întotdeauna, dar amândoi au fost implicați în alte relații, așa că au fost doar colegi și prieteni. Însă, de ceva vreme, cei doi au început să își facă tot felul de complimente și să flirteze în spatele camerelor de filmat.

”Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza. Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, a spus un angajat la matinal.

Dani Oțil, despre relația dintre Răzvan Simion și Ramona Olaru

Aceste zvonuri par să fi fost confirmate chiar de colegul lui Răzvan Simion, Dani Oțil, care a făcut o afirmația referitoare la acest lucru în direct. ”Am auzit că o complimentezi pe Ramona. Te-am auzit pe coridor cum îi spui că ce bine îi stă nouă coafură, cu breton”, a spus el.

”Răzvan și Ramona flirtează zilnic: «Ne-am îmbrăcat la fel azi», «Îți stă foarte bine», «Azi este totul despre tine, Ramona» etc”, au mai spus martori, care au precizat că deși sunt foarte apropiați, Răzvan Simion și Ramona Olaru sunt amândoi timizi și le este teamă să nu o dea în bară, mai ales că lucrează împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...