Cine este Mircea Chiroșcă de la Românii au talent. Copilul aproape că a făcut-o pe Andra să plângă

Andrei Simion 17.02.2023, 22:30
Cine este Mircea Chiroșcă de la Românii au talent. Copilul aproape că a făcut-o pe Andra să plângă

Mircea Chiroșcă de la emisiunea Românii au talent este un copil în vârstă de cinci ani care a stârnit amuzamentul și simpatia juriului cu replicile lui. Băiatul aproape că a făcut-o pe Andra să plângă.

Cine este Mircea Chiroșcă

Mircea Chiroșcă a venit în sezonul 13 al emisiunii Românii au talent ca să cânte. Băiatul a stârnit hohote de râs cu răspunsurile sale inocente și a înduioșat juriul.

„Mă numesc Mircea Saul Chiroșcă. Am 5 ani. Nu am frați sau surori. M-a născut pe mine deja și nu mai naște. Tatăl meu face înmormântări, iar mama lucrează la ambulanță.

Într-o zi normală mănânc pește prăjit de dimineață, mă joc, la prânz mănânc lapte cu cereale. Seara nu prea mănânc. Vreau să mă fac Spider Man. Acum o să cânt „magicianul””, a spus băiatul, în audiții.

Cine este Mircea Chiroșcă de la Românii au talent. Copilul aproape că a făcut-o pe Andra să plângă
Mircea Chiroșcă

Cum a reușit Mircea Chiroșcă să o emoționeze pe Andra

Mircea Chiroșcă, care a primit patru de „Da” la Românii au Talent și s-a calificat în etapa următoare a concursului, a emoționat-o pe Andra, care a spus că își dorește să audă așa ceva și de la copiii ei, David și Eva.

„Mircea, când o să te faci mare, o să poți să te faci actor, cântăreț sau magician. Ai de unde să alegi. Mircea, tu ce îți dorești cel mai mult?”, l-a întrebat Dragoș Bucur. „Îmi place să iubesc pe părinții mei”, a răspuns băiatul.

„Răspunsul meu este tot „DA” și tu habar n-ai că le-ai dat părinților tăi un Golden Buzz cu răspunsul tău.”, a replicat Dragoș Bucur. „Îmi vine să plâng. Iertați-mă. Răspunsul meu este „DA”! Deci m-a terminat. Eu mă așteptam ca el la vârsta lui să își dorească o păpușă, o bicicletă, ca toți copiii. Foarte simpatic, foarte dulce, nu ai cum să nu iubești momentul ăsta….Să zică și copii mei la fel de mine, Doamne ajută!”, a spus și Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe