Cine sunt concurenții din Ucraina care au primit Golden Buzz la Românii au talent. Au cucerit-o pe Andra, povestea lor e impresionantă

Anca Manolica 04.02.2023, 00:07
Cine sunt concurenții din Ucraina care au primit Golden Buzz la Românii au talent. Au cucerit-o pe Andra, povestea lor e impresionantă

S-a dat și cel de-al patrulea Golden Buzz de la Românii au talent 2023. În ediția de vineri, 3 ianuarie, Olya și Valera i-au impresionat până la lacrimi pe cei patru jurați cu acrobațiile lor. Andra a apăsat butonul auriu și i-a trimis cei doi direct în semifinala sezonului 13. Publicul a aplaudat în picioare!

Al patrulea Golden Buzz la Românii au Talent

Olya și Valera sunt doi acrobați din Ucraina, orașul Herson, care au reușit să uimească pe toată lumea cu talentul lor excepțional. Acrobațiile lor i-au făcut pe jurați, dar și pe cei din public să aplaude la scenă deschisă momentul impresionant.

În vârstă de 10, respectiv 15 ani, cei doi ucraineni au venit la Românii au Talent 2023 pentru a arăta lumii întregi un număr spectaculos de acrobație în aer. Impresionant este faptul că cei doi au repetat numărul, separat, în orașe diferite, având în vedere că țara lor se află în război de aproape un an de zile.

„Din Kiev până în Lvov am făcut 10 ore. Din Lvov până la granița cu România am făcut 6 ore, iar la vamă am stat încă 6 ore. Am ajuns la București după 3 zile. De când a început războiul e prima dată când apărem pe o scenă.

După ce a început războiul, eu m-am mutat în Kiev, Olya s-a mutat în Lvov, iar antrenorul nostru a plecat în Germania. Tatăl meu este militar, e în Ucraina și apără țara.

Dacă aș câștiga aș cumpăra o dronă pentru armată și le-aș da-o militarilor ca să ne apere țara (..) Ne este foarte greu, ne antrenăm în orașe diferite, dar de când a început războiul ne-am putut antrena o singură dată la Lvov. După aceea, abia în România am putut repeta numărul nostru”, a dezvăluit Valera.

Golden Buzz la Românii au talent
Golden Buzz la Românii au talent

Andra a apăsat butonul auriu la Românii au Talent, sezonul 13

Au stârnit ropote de aplauze, dar, cel mai important, au făcut-o pe Andra să apese Golden Buzz-ul. Astfel, cei doi acrobați, Olya și pe Valera, merg direct în semifinala concursului.

„Mi s-a strâns carnea pe mine. Doamne, ce moment! Nu știu dacă mai putem să găsim cuvinte după tot ce am văzut. E atât de frumos tot ce s-a întâmplat pe scenă și faptul că sunt aici și pot să mă bucur de talentul vostru”, după care Andra a apăsat Golden Buzz-ul.

„Eu în seara asta am văzut un exemplu despre ceea ce noi oamenii mari nu putem să facem. Pentru mine e o necunoscută cum voi niște copii, ați găsit atâta putere încât să ajungeți în seara asta aici la noi să ne arătați și să vedem ceea ce am văzut. Vă spun cu mâna pe inimă că e cel mai spectaculos număr văzut la Românii au Talent!”, a spus Mihai Bobonete.

Citește și: Carina Veghiu, prestație de Golden Buzz la Românii au talent. Copila de 11 ani care l-a cucerit iremediabil pe Andi Moisescu. „Din clipa în care a început să cânte”

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...
Recomandări