Moment de dans fascinant la Românii au talent. Sara Piliego l-a impresionat pe Bobonete și a primit Golden buzz. „Ai dansat cu precizia unui chirurg”

Badea Violeta 11.02.2023, 00:03

Vineri, pe data de 10 februarie, a avut loc o nouă ediție a emisiunii „Românii au talent”. Sara Piliego, o copilă de doar 12 ani, a reușit să impresioneze publicul și juriul cu numărul său excepțional de dans contemporan și a primit cel de-al cincilea Golden Buzz al îndrăgitului show de la Pro TV. Mihai Bobonete a trimis-o pe fetiță direct în semifinală, după ce a urmărit prestația ei momorabilă.

Cine este Sara Piliego, al cincilea Golden Buzz de la „Românii au Talent”

Al cincilea Golden Buzz de la „Românii au talent” a fost obținut vineri, pe data de 10 februarie, de Sara Piliego. Frumoasa adolescentă în vârstă de 12 ani i-a uimit pe jurați cu numărul ei de dans contempuran.

Fetița s-a născut în Italia, dar acum locuiește în țara noastră alături de părinții ei. Sara Piliego iubește dansul și muncește foarte mult pentru a-şi face un nume în această profesie .

Încă de la o vârstă fragedă, copila a început să practice baletul, dansul și gimnastica. Totul din dorința de a ajunge să performeze pe cele mai importante scene ale lumii.

Sara Piliego i-a impresionat pe jurați în ediția de vineri, 10 februarie, ia prestația sa a fost aplaudată furtunos. În plus, Mihai Bobonete i-a oferit fetiței cel de-al cincilea Golden Buzz al show-ului.

„Ai dansat cu precizia unui chirurg care operează pe creier. Fiecare moment, cap coadă a fost as. Aș merge pe mâna ta și te-aș trimite direct în semifinale, ca să câştigi și tu anul acesta Românii au Talent”, a spus juratul înainte de a apăsa butonul auriu.

Citește și Cine sunt concurenții din Ucraina care au primit Golden Buzz la Românii au talent. Au cucerit-o pe Andra, povestea lor e impresionantă!

Sara Piliego 6
Sara Piliego

Sara Piliego provine dintr-o familie de sportivi

Sara Piliego moștenește pasiunea pentru sport de la părinții ei. Tatăl copilei este italian și a practicat baschet până la vârsta de 35 de ani, iar mama fetiței a fost gimnastă. Cei doi s-au cunoscut în România, când tatăl Sarei a venit în țară cu afaceri.

Iubirea lor a trecut testul timpului, așa că au rămas împreună. Acum, mama micuței dansatoare este avocat, iar tatăl ei se ocupă de mai multe afaceri. Sara s-a apucat de balet la vârsta de doar șapte ani, iar dans contemporan de performanță practică de patru ani de zile.

Citește și Cine este Sânziana Iani, „fetița cu 100 de mandarine” de la Românii au talent. Jurații au aplaudat-o în picioare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...