Cine este Corina Atanasiu, propunerea lui Dacian Cioloș pentru Ministerul Educaţiei. Gafele făcute la audieri

Stan Filon 19.10.2021, 14:04
Cine este Corina Atanasiu, propunerea lui Dacian Cioloș pentru Ministerul Educaţiei. Gafele făcute la audieri

Mulți români se întreabă cine este, de fapt, Corina Atanasiu, propunerea lui Dacian Cioloș pentru Ministerul Educației. Din păcate, aceasta s-a făcut remarcată pe scena politică și cu câteva gafe foarte greu de trecut cu vederea, după cum veți vedea în rândurile de mai jos.

Iată cine este Corina Atanasiu, propunerea lui Dacian Cioloș pentru Ministerul Educaţiei

Premierul desemnat Dacian Cioloș cere votul pentru un nou guvern al României. La Ministerul Educației, Dacian Cioloș o vrea pe Corina Atanasiu. Aceasta nu se află pentru prima dată în această postură, fiind propusă și la precedentul guvern, însă nu a avut sorți de izbândă.

Este membră USR-PLUS și a fost secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în guvernul PNL – USR-PLUS, condus de Florin Cîțu începând din iarnă. Este expertă în fonduri europene, dar nu provine din învățământ. Corina Atanasiu ar fi primul ministru al Educației care provine dintr-un ONG al părinților. Deține o licență în științele educației obținută în anii ’90, însă fără a profesa în domeniu.

Cine este Corina Atanasiu, propunerea lui Dacian Ciolos pentru Ministerul Educatiei
Cine este Corina Atanasiu, propunerea lui Dacian Ciolos pentru Ministerul Educatiei

Corina Atanasiu vrea pentru educație 1% din PIB-ul de la stat și 1% din PIB-ul de la…privat

Potrivit unor surse citate de Edupedu.ro, propunerea pentru Ministerul Educației, Corina Atanasiu, este autoarea măsurilor pe educație din documentul cu care Dacian Cioloș a mers la Cotroceni, unde a reușit să fie premier desemnat. Mai exact, propunerile cu care Cioloș a mers la Cotroceni, pe domeniul educației, vizează o vacanță de două săptămâni pentru toți elevii și revenirea în format fizic doar în localitățile sub 6 la mie.

Despre nominalizarea Corinei Atanasiu pentru funcția de ministru al Educației a scrie pe Facebook și Adrian Vasilcoiu, fost jurnalist, consilier Chestor la Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor, care a asistat la audierea Corinei Atanasiu pentru funcția de ministru al Educației. “Urmează anul următor…”, zice o doamnă care se vrea ministrul Cercetării. No shit, Sherlock! Se pierde la termenul INTEROPERABILITATE, apoi spune că vrea buget de 1% din PIB-ul de la stat, dar și 1% din PIB-ul de la privat! Doamne ferește! Tanti, țara asta are un singur PIB! Cică e profi, vine din privat! Aha!”, a scris acesta pe Facebook

Urmăriți Impact.ro și pe