Cine este bărbatul alături de care Vica Blochina a tot fost văzută în ultima vreme. E super bogat: „Aşa îmi place mie”

Badea Violeta 10.11.2021, 15:43

Vica Blochina și-a petrecut aproape toată vara în Grecia. Încă de atunci, presa a vehiculat că blondina s-a cuplat cu un milionar de origine elenă, însă vedeta nu a confirmat că ar avea o relație cu acest bărbat. Iată despre cine este vorba.

Cine e milionarul grec care a cucerit-o pe Vica Blochina

În urmă cu un an, Vica Blochina se afișa alături de un milionar grec. Cei doi au participat la diferite petreceri în Mikonos, iar apropierea dintre ei este cât se poate de evidentă. În loc de aprecieri, vedeta a avut parte de foarte multe critici din parte internauților.

Aceștia sunt de părere că că cei doi nu se potrivesc. Urmăritorii din mediul online au făcut anumite remarci răutăcioase cu privire la înălțimea bărbatului. De altfel, grecul este cunoscut și ca „Tom Degețel”.

Cu toate astea, Vica Blochina a decis să ignore gurile rele și să nu renunțe la prietenia pe care o are cu Dimichka. Mai mult, blondina pare foarte fericită  în compania milionarului. Frumoasa blondină a oferit un interviu pentru Kanal D în luna mai. Ea vorbea despre planurile pe care și le făcuse alături de bărbatul care i-a pus inima pe jar.

 „Ghidul este și multimilionar, exact cum îmi place mie. S-ar putea să vină și el în țară, în mai. Dacă vine, plecăm împreună în vacanță, în Grecia”, spunea vedeta.

Vica si milionarul
Vica Blochina si milionarul grec

Vica Blochina, despre bărbatul pe care și l-ar dori lângă ea

Vica Blochina este hotărâtă să se bucure de fiecare clipă petrecută alături de Dimichka. De asemenea, milionarul grec o răsfață pe blondină cu lucruri scumpe și condiții de cinci stele. Totuși, Vica Blochina își dorește să păstreze suspansul cu privire la această relație.

În urmă cu ceva timp, blondina spunea ce calități trebuie să aibă viitorul său partener de viață. Vedeta mărturisea că întotdeauna i-au plăcut bărbații maturi. De asemenea, ea recunoștea că își dorește ca iubitul să aibă mai mulți bani.

„Mie îmi plac bărbații maturi. Să fie peste vârsta mea. Trebuie să aibă bani ca să mă cucerească, este cel mai important lucru. Trebuie să fie mai scumpă mașina lui ca a mea, a mea e de vreo 80.000.

Dacă vine cu una mai ieftină, îl castrez direct. Să nu stea în chirie, că așa stau unii care au mașină mai scumpă ca a mea. Și cel mai important, să fie inimos. De bani nu o să trec niciodată.”, spunea Vica Blochina în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...