Vica Blochina, aventură cu Reghecampf? Detalii incredibile despre perioada în care fosta balerină era amanta lui Pițurcă

Stan Filon 24.10.2021, 17:02
Vica Blochina, aventură cu Reghecampf? Detalii incredibile despre perioada în care fosta balerină era amanta lui Pițurcă

Laurențiu Reghecampf și Victor Pițurcă sunt două nume grele ale fotbalului din România. Cei doi împart pasiunea pentru sportul rege, dar mai au ceva în comun. Se pare că amândoi s-au iubit cu focoasa Vica Blochina, iar de când s-a aflat, nu își mai vorbesc.

A avut o aventură Vica Blochina cu Reghecampf?

Laurențiu Reghecampf și Victor Pițurcă nu se au deloc la inimă. Chiar dacă Reghe a vrut să pună capăt scandalului și chiar s-a dus să dea mâna cu Pițurcă, după un meci din Arabia Saudită, fostul antrenor al naționalei nici nu a vrut să audă de așa ceva și i-a întors pur și simplu spatele.

Dar de unde a plecat acest conflict între Victor Pițurcă și fostul său elev, Laurețiu Reghecampf? Ei bine, scandalul a avut loc în anul 2000, când Pițurcă o antrena pe Steaua, iar printre elevii si se afla și Laurențiu Reghecampf. În acea perioadă, cunoscutul antrenor se iubea în afara căsniciei cu frumoasa Vica Blochina.

A avut o aventura Vica Blochina cu Reghecampf
A avut o aventura Vica Blochina cu Reghecampf

Fosta soacră l-a dat de gol pe Reghe

Relația extraconjugală a lui Victor Pițurcă era cunoscută printre oamenii de fotbal, iar Laurențiu Reghecampf se pare că i-a făcut și el ochi dulci frumoasei balerine. Farmecele sale au mers, iar fotbalistul s-a lăudat prin vestiar că se iubește cu amanta antrenorului, după cum a recunoscut fosta soacră a lui Laurențiu Reghecampf.

Zvonurile au ajuns la urechea lui Victor Pițurcă, iar de-atunci cei doi nu au mai avut loc la aceeași echipă. ”Povestea s-a petrecut exact în perioada în care Mariana și Laurențiu s-au mutat în cel de-al doilea apartament, în București. Îl mobilaseră după revistă și totul mergea perfect. Într-o zi, Laurențiu a venit acasă de la antrenament, foarte, foarte supărat și a anunțat-o pe Mariana că a fost dat afară de la Steaua.(…) 

La un timp, Mariana a descoperit motivul pentru care Laurențiu a fost dat afara de la Steaua. Îmi aduc aminte că Reghecampf s-a lăudat față de colegii lui că umblă cu Vica, iubita lui Pițurcă, și băieții s-au dus și l-au reclamat, l-au pârât, adică, la Pițurcă – el era antrenorul lor atunci. Pentru motivul ăsta a fost dat afară. Lăcătuș era căpitan de echipă și el i-a zis lui Piturca. Această Vica era și ea tânără și probabil că Pițurcă era îndrăgostit și nu i-a picat bine să afle că Laurențiu are treabă cu ea”, a povestit Otilia Boldea, fosta soacră a lui Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan, în 2012.

Pițurcă nu-l mai are la inimă pe Reghe

Victor Pițurcă nu a mai vrut să audă de Laurențiu Reghecampf, deși au trecut 20 de ani. Ultima lor întâlnire s-a terminat prost pentru Reghe, care a rămas cu mâna întinsă. Cei doi antrenori s-au confruntat într-un meci din Arabia Suadită. Imediat după partidă, Reghe a mers să dea mâna cu antrenorul echipei adverse, așa cum se obișnuiește. Pițurcă i-a întors însă spatele.

“Fix cum a povestit Reghecampf a fost, a venit să dea mâna cu mine şi i-am întors spatele. Nici nu-mi dau seama cum de a îndrăznit să vină să dea noroc cu mine. Eu am anunţat că nu vreau să am de-a face cu el şi cu nevastă-sa, care înţeleg că vorbeşte despre mine, deşi nu ştiu dacă are ceva în comun cu fotbalul. Ei sunt obişnuiţi ca în România, unde există oameni fără caracter, care azi se înjură, se scuipă, iar mîine sunt de gât. Eu nu sunt aşa. Reghe a fost jucătorul meu, l-am luat în lotul pentru Campionatul European de tineret deşi nu jucase deloc, am avut o relaţie OK cu el, dar cum a ajuns să aibă două rezultate bune a şi început să jignească”, a recunoscut Pițurcă în 2015. Culmea este că Vica Blochina a devenit bună prietenă cu Reghe și cu Anamaria Prodan, vizitându-se reciproc de multe ori.