Cum a apărut Vica Blochina la un eveniment. Rochia i-a cam jucat feste blondinei

Iancu Andreea 12.09.2021, 15:37

Emily Burghelea, una dintre fostele concurente „Bravo, ai stil!” a organizat o nuntă de poveste în weekendul trecut, invitând să îi fie alături mai multe celebrități din showbizul autohton. Printre vedetele aflate la eveniment s-a aflat și Vica Blochina, care a reușit să atragă toate privirile asupra ei, după ce rochia i-a jucat feste pe parcursul petrecerii. Fosta iubită a selecționerului Victor Pițurcă nu s-a sfiit să își dezvăluie trupul de admirat, chiar și la vârsta de 46 de ani.

Vica Blochina, într-o ținută extrem de provocatoare, la nunta lui Emily Burghelea. Rochia i-a jucat feste blondinei la eveniment

Fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” a organizat împreună cu iubitul său o nuntă ca în basme, la care au participat mai multe vedete din România. De la eveniment nu a putut lipsi Vica Blochina, una dintre prietenele fostei asistente de la Acces Direct. Vedeta a postat mai multe fotografii de la nunta lui Emily, în care a lăsat să i se vadă ținuta inedită pe care a ales-o pentru ceremonie. Fosta balerină a postat o imagine alături de mireasă, stârnind o mulțime de reacții în rândul internauților.

Deși au încercat să se remarce prin vestimentații, atât mireasa cât și Vica Blochina au fost asaltate de păreri negative. Ambele au fost aspru criticate pentru ținutele alese. În timp ce Emily a asortat la rochia de mireasă o geantă albă, de firmă, deloc apreciată de urmăritorii ei, Vica Blochina s-a expus aproape în totalitate. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a purtat o rochie care lăsa să i se observe lenjeria intimă în zona de jos, în timp ce decolteul se afla la un pas de a fi dezgolit.

Cum a apărut Vica Blochina la un eveniment
Vica Blochina și Emily Burghelea, aspru criticate de internauți

Mireasa umbla cu geanta pe la invitați ????

Doamne, grav rău de tot….. Una cu chiloții la vedere și alta care forjează o geantă

Offf Doamne… atâta snobism și prost gust nu am văzut la nimeni… el cu masca pe bot și ea cu geanta in mâna… îmi vine sa vomit ….

Să fii rafinată e cu totul și cu totul altă chestie… Tu ne arăți chiloții și „doamna” geanta

Rochie cu vedere la chiloți. În curând se va renunța la rochie… sau la chiloți!? Întreb în calitate de babă frustrată!, au fost câteva dintre comentarii dure ale urmăritorilor celor două.

Fosta balerină riscă să își piardă apartamentul

Vica Blochina s-a bucurat de participarea la petrecerea lui Emily Burghelea, în ciuda faptului că vedeta trece printr-o perioadă dificilă. Din cauza unor datorii acumulate la întreținere, apartamentul în care Vica locuiește împreună cu fiul său Edan ar putea să fie scos la licitație. Potrivit declarațiilor recente ale Vicăi, apartamentul avea o datorie mai veche, încă de când a fost cumpărat, despre care vedeta nu a știut o bună perioadă de timp. Astfel, aceasta a ajuns la o sumă impresionantă de bani, pe care trebuie să o plătească luna aceasta. În caz contrar, vedeta ar putea fi evacuată.

Eu până pe 14 septembrie trebuie să le achit 10.000 și ceva de lei, dacă nu achit această sumă atunci se scoate la licitație. Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri, a explicat Vica Blochina la începutul acestei luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...