Vica Blochina, adevărul despre Reghecampf. I-a zis în față Anamariei Prodan

Ioana Bucur 27.10.2021, 09:33
Vica Blochina, adevărul despre Reghecampf. I-a zis în față Anamariei Prodan

Fosta „amantă a lui Piți” analizează la sânge „divorțul lui Reghe”. Vica Blochina nu a mai putut sta deoparte și a spus tot ce avea pe suflet despre despărțirea celei mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. Ce a putut să îi spună Anamariei Prodan.

Vica Blochina intervine în divorțul anului

Nimeni nu s-ar fi gândit că o poveste de dragoste ca cea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf va avea un final atât de urât. Despărțirea, numită „divorțul anului”, a fost un adevărat șoc nu doar pentru cei care îi admirau de atâția ani, ci și pentru prietenii și apropiații lor.

Un nou „jucător” și-a aruncat mănușa în ring. Vica Blochina, care a devenit cunoscută în România ca amanta lui Victor Pițurcă, a avut câteva cuvinte dure despre povestea cu iz de amantlâc. Fosta balerină a spus tot ce avea pe suflet, luându-i apărarea Anamariei Prodan, care a fost recent atacată de nimeni alta decât prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.

„Acum înțeleg exact ce a trăit Anamaria Prodan în această familie numită Reghecampf. Au avut mare noroc toți cu fata asta care i-a ridicat la cer, căci nici Dumnezeu nu cere de la oamen ii neînsemnați. Ei vorbesc de Pițurcă, uite că toți tremură când apare Pițurcă.”, a declarat Vica Blochina pe internet.

Vica este convinsă că prima soție a antrenorului nu vrea altceva decât să își facă publicitate, susținând că tot ceea ce a declarat Anamaria Prodan la TV este fals. La final, blonda i-a trimis un mesaj Marianei, spunând că dacă vrea să se facă cunoscută să o facă pe spatele său, nu prin minciuni la adresa altora.

„Încearcă să te faci cunoscută prin ceva realizări, nu pe spatele altora sau cu minciuni.”, a mai adăugat Vica Blochina.

Vica Blochina, adevărul despre Reghecampf. I-a zis în față Anamariei Prodan
Vica Blochina și Anamaria Prodan

„Minte!”

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a contrazis tot ce a declarat Anamaria Prodan despre începutul relației cu celebrul bărbat.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, a declarat Mariana Pfeiffer pentru Cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...