Cine este Andreea Bostănică, regina TikTok din România. Ce aroganță a făcut după ce a luat note mici la BAC: „Nu m-a încurcat deloc să îmi procur trei apartamente”

Ana-Maria Tudor 13.07.2023, 12:09
Cine este Andreea Bostănică, regina TikTok din România. Ce aroganță a făcut după ce a luat note mici la BAC: „Nu m-a încurcat deloc să îmi procur trei apartamente”

Andreea Bostănică s-a impus ca una dintre cele mai influente personalități de pe platforma TikTok în România, având în prezent peste 5,3 milioane de urmăritori, ceea ce a ajutat-o să câștige titlul de „regina TikTok” în țară.

Tânăra a dezvăluit notele de la Bacalaureat

Într-o postare recentă, Andreea Bostănică a dezvăluit notele obținute la examenul de Bacalaureat, contrazicând speculațiile conform cărora ar fi trecut examenul cu medii la limită.

Ea a afirmat că a obținut note în jurul valorii de 7 și că acest lucru nu a afectat-o în niciun fel. Andreea a subliniat că nu consideră că absența notelor de 9 sau 10 a avut vreo influență negativă asupra sa.

 

Andreea Bostanica a primit cadouri de sute de mii de euro la majorat

”Toată România și Moldova vorbește că Andreea Bostănică a luat 4 la BAC. Dar am venit aici să vă spun că îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu chiar am luat BAC-ul.

Pe mine chiar nu mă afectează că am luat 7 la română. Gândindu-mă că dacă nu l-aș fi dat, viața mea nu s-ar fi schimbat absolut deloc. Faptul că nu aș fi dat BAC-ul nu mă încurcă să fiu la fel de fericită, să îmi permit orice vacanță, să îmi permit orice haine, pantofii pe care îi vreau, mașina visurilor mele, brățări, ceasuri.

Chiar dacă nu dădeam BAC -ul, dacă îl dădeam pe 10 sau pe 9, că eu l-am dat pe 7, pe 6, chiar dacă îl dădeam pe 10 și pe 9, voi credeți că mi-ar fi schimbat mie viața?”, a spus Andreea Bostănică.

Citește și: Ce a făcut Raisa înainte să fie ucisă pe trecerea de pietoni. Cântăreața Andreea Bostănică, în stare de șoc. „Nu am apucat să-i răspund”

Regina TikTok-ului a dezvăluit că absența notelor de 10 și 9 la examenul de Bacalaureat nu a reprezentat o piedică în calea succesului său. Recent, Andreea a anunțat că a achiziționat trei apartamente în Chișinău, alături de un penthouse luxos.

„Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. M-am mutat în București și la fel. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București. Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, că să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă multă baftă”, a spus Andreea Bostănică într-o postare.

Andreea Bostănică: „Oamenii la care mă duc eu să plătesc impozitul anual au terminat BAC-ul pe 10 și 9”

Andreea Bostănică a stârnit controverse recente prin declarațiile sale. Într-o notă arogantă, Andreea a explicat că deși respectă oamenii care obțin note mari și se dedică învățăturii, consideră că nu toată lumea poate atinge performanțe de 9 și 10 la examenul de Bacalaureat.

Vezi și: Andreea Bostanica a primit cadouri de sute de mii de euro la majorat: „Mi-am luat singură apartament”

”Să nu înțelegeți greșit, eu respect oamenii care învață, respect oamenii care se autodepășesc și învață mereu și sunt capabili în general. Jos pălăria pentru acei oameni. Chiar îi respect, dar suntem diferiți. Nu poate toată lumea să învețe de 9 și 10.

Și ce să vă mai zic… A, sunt unica persoană din Republica Moldova la 18 ani, care a plătit un milion de lei impozit la stat. Oamenii la care mă duc eu să plătesc impozitul anual au terminat BAC-ul pe 10 și 9”, a mai explicat Bostănică, cu un aer de superioritate.

Urmăriți Impact.ro și pe