Andreea Bostanica a primit cadouri de sute de mii de euro la majorat: „Mi-am luat singură apartament”

Andra Daoud 07.10.2022, 12:33

Andreea Bostanica, cea supranumită regina TikTok-ului, a împlinit 18 ani. Tânăra a organizat o perecere de pomină cu ocazia majoratului și a primit cadouri pe măsură. Cu toate că a avut 80 de invitați, cele mai prețioase daruri și le-a făcut singură, din banii câștigați din activitatea online.

Andreea Bostanica, majorat cu daruri de sute de mii de euro

În timp ce majoritatea tinerilor abia își găsesc o direcție de urmat în viață la vârsta majoratului, alții sunt deja pe picioarele lor și reușesc să fie independeți din punct de vedere financiar. Este și cazul Andreei Bostanica, tânăra care a adunat o comunitate impresionantă în mediul online.

Adolescenta se laudă cu 4,5 milioane de fani ca îi urmăresc activitatea pe TikTok, iar recent și-a sărbătorit majoratul. Cea supranumită regina TikTok-ului a organizat o petrecere de neuitat, cu 80 de invitați, pe măsura importanței evenimentului.

„Nici mie nu îmi vine să cred, dar am 18 ani. Dacă mă vezi nemachiată și îmbrăcată în hanorac cred că îmi dai 17-18 ani. Mereu sunt îmbrăcată casual. Sunt mai băiețoasă, mai copilăroasă. Azi-dimineață m-am julit de pat. Sunt foarte neatentă. Nu sunt eu o lady, dar încerc să fiu, deoarece am 18 ani”, a declarat Andreea Bostanica, potrivit Spynews.

Andreea Bostanica a mai spus că are o pasiune pentru bijuterii și că a primit niște accesorii pe care și le dorea de multă vreme, de la mama ei.

Andreea Bostanica a primit cadouri de sute de mii de euro la majorat
Andreea Bostanica si-a sarbatorit majoratul

Și-a cumpărat mașină și apartament din banii ei

Dincolo de cadourile pe care le-a primit din partea invitaților, Andreea Bostanica și-a făcut singură două cadouri extrem de valoroase. Tânăra a reușit să strângă o mică avere din cariera online, așa că banii adunați i-a investit într-o mașină de lux și într-un apartament.

„Mi-am luat singură apartament și mășină de ziua mea. Apartamentul mi l-am luat în Chișinău, acolo unde încă locuiesc cu mama mea. Pot să mă mut oricând singură. O să fac acolo (nr. în noul apartament) totul cum îmi place. Deja l-am amenajat. O să mai locuiesc cu mama momentan.”, a mai spus Andreea Bostanica.

„Dragii meim vreau să vă mulțumesc că ați fost în tot acest timp lângă mine și a venit și ziua în care am făcut 18 ani. Pe toată perioada de când sunteți alături de mine și eu alături de voi am reușit să îmi îndeplinesc o parte din visuri. And story goes on. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc.”, a scris tânăra pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu mașina pe care și-a achiziționat-o.

Urmăriți Impact.ro și pe