EXCLUSIV

Ce a făcut Raisa înainte să fie ucisă pe trecerea de pietoni. Cântăreața Andreea Bostănică, în stare de șoc. „Nu am apucat să-i răspund”

Ana Maria Păsat 18.01.2022, 18:16
Ce a făcut Raisa înainte să fie ucisă pe trecerea de pietoni. Cântăreața Andreea Bostănică, în stare de șoc. „Nu am apucat să-i răspund”

Raisa, fetița ucisă de polițist, pe trecerea de pietoni, a realizat cu câteva zile înainte să moară un clip pe o rețea de socializare, sperând ca Andreea Bostănică să-i trimită o inimioară. Eleva de 12 ani nu a mai apucat să-și vadă dorința îndeplinită. Artista a observat postarea la câteva zile după ce Raisa a fost spulberată de mașina poliției.

Tulburător. Ce a făcut Raisa înainte să fie ucisă pe trecerea de pietoni. Cântăreața Andreea Bostănică, în stare de șoc. „Nu am apucat să-i răspund”

Cazul Raisei, fetița de 12 ani, lovită în plin și aruncată în aer circa 60 de metri, de un polițist de 27 de ani, pe o trecere de pietoni semnalizată doar cu indicator rutier, dar nu și cu marcaj rutier, din zona Bulevardului Laminorului, a șocat o țară întreagă. Însuși ministrul de Interne, Lucian Bode, a ținut să facă declarații pe acest subiect atât de sensibil.

„Regret enorm. Dincolo de funcția ministerială, sunt tatăl unei fetițe de vârstă apropiată cu Raisa. Iar sentimentul pe care îl simt este unul cutremurător”, a spus Lucian Bode.

El a adăugat că inclusiv polițiștii aflați în misiune au obligația să circule cu prudență și sunt scutiți „doar de partea contravențională, nu și de răspunderea penală”:

„Un accident în care un copil este omorât pe trecerea de pietoni este o tragedie. Pentru mine, imaginea și, mai ales, comentariile cum că polițistul ar fi verificat cu piciorul dacă fata trăiește au fost la fel de șocante ca și accidentul în sine. Pentru mintea unui om normal, o astfel de imaginea nu poate fi concepută, nu poate fi înțeleasă”, a adăugat același Lucian Bode.

Ce a făcut Raisa înainte de a fi ucisă pe trecerea de pietoni
Raisa a sfârșit în urma unui accident teribil pe trecerea de pietoni

Ultimul său clip pe tik-tok

Raisa avea toată viața înainte, era un copil vesel și doar într-o secundă, visele și dorințele sale i-au fost curmate, lăsând în urmă o familie îndurerată. Toți cei care au cunoscut-o, o plâng și acum. Andreea Bostănică, o tânără cântăreață de 17 ani și o cunoscută youtuber-iță, adulată de adolescenți, este la rându-i, în stare de șoc. Artista a descoperit că Raisa postase un clip pe melodia ei, cu dorința de a primi o inimioară de la aceasta.

„Ultimul ei tik-tok a fost pe piesa mea. Sper ca Andreea Bostănică să vadă și să-mi dea o inimioară. Asta era dorința ei. Aș lua-o cu mine, i-aș da un million de inimioare. Nu am apucat să-i răspund”, a spus aceasta.

Ce i-a spus Raisa mamei sale

Eleva de doar 12 ani, Raisa, a murit pe loc în ciuda eforturilor făcute de medici, din cauza impactului foarte puternic. Cealaltă fetiță care a traversat strada alături de ea a ajuns cu răni grave la spital. Ultimele cuvinte ale Raisei, adresate mamei sale au fost: „Mamă, am plecat spre şcoală”, potrivit Antena 3. Tânăra ucisă mai avea un frate în vârstă de doar trei ani care se afla la grădiniță la momentul producerii tragediei.

Polițistul, suspendat și plasat sub control judiciar

Polițistul de la Secția 5 din Capitală, care a ucis-o zilele trecute pe Raisa pe o trecere de pietoni din Capitală și a rănit și o a doua fată, are zilele numărate în structura Ministerului de Interne. Surse bine informate din Poliția Capitalei au declarat pentru impact.ro că în luarea deciziei finale vor cântări, în egală măsură, și absența consumului de alcool sau de substanțe interzise, dar și faptul că polițistul, aflat în timpul orelor de program, circula cu o viteză mai mare decât cea prevăzută de lege.

În plus, el avea semnalele luminoase ale mașinii de serviciu aprinse, deși s-a constatat ulterior că nu exista nicio o urgență a misiunii ce-i fusese trasată în acea zi.

„Nu văd cum ar putea să mai rămână în Poliție, cunoscând multe dintre datele acestui accident”, au declarat sursele citate.

Polițistul în cauză a fost deja suspendat din Poliție timp de 60 de zile și plasat sub control judiciar, fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

Urmăriți Impact.ro și pe