EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Laurette, date de gol. Motivul real pentru care au fost agresate fizic

Ioana Bucur 06.04.2021, 22:08

Frumusețea nu aduce fericirea. Sunt cunoscute în toată țara, dorite de cei mai mulți dintre reprezentanții sexului opus, dar au trăit momente de coșmar. Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Laurette, date de gol. Care a fost motivul real pentru care au fost agresate fizic.

De ce au fost agresate fizic Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Laurette. Vedetele, date de gol de cel care știe toate secretele din lumea mondenă

Fotografiile cu trei dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, pline de lovituri, bătute, aproape desfigurate, i-au șocat până și pe cei care nu s-ar fi putut declara vreo clipă fani. Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Laurette, date de gol de bărbatul care știe toate secretele din showbiz-ul românesc. Mircea N. Stoian i-a fost coleg ani buni lui Dan Capatos, la emisiunea pe care o prezentau, seară de seară, aproape de miezul nopții. Prezentatorul a dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, care a fost motivul real pentru care au fost agresate fizic.

Laurrete a fost acuzată că face sex pe bani, Daniela a fost implicată într-un dosar de prostituție, iar Bianca, din câte știu ei, are un dosar mai vechi. Fetele astea, la prima vedere, departe de mine de a le acuza de prostituție, se încurcă cu diverși băieți care sunt aprigi la mânie. Își arată considerația pentru ele, pentru inteligența lor, în acest mod. Bărbații de la care și-au furat-o și-au arătat respectul față de ele cu pumnul sau cu palma”, a explicat Mircea N. Stoian, pentru redacția Playtech-Impact.

Mircea N. Stoian a lansat recent o carte, „Mintea nu are secrete. Învață să vezi ce gândesc alții”, cu ajutorul căreia oricine își poate descifra partenerul de viață, așa că le-o recomandă călduros și celor trei vedete, care au trecut prin episoade traumatizante.

Laurette i-a cerut iertare mamei sale, in direct, la TV pentru ca a gresit
Laurette a fost agresată fizic într-o cameră de hotel

„Nu am vrut să fac ce mi-a cerut el, m-a întrebat că ce caut, dacă nu voiam să fac ce vrea el?”

Laurette a fost agresată de fizic, într-o cameră de hotel, de un bărbat cu care se întâlnise. Modelul ne-a dat detalii cutremurătoare despre clipele de groază pe care le-a trăit.

„Nu am mai luat legătura cu el, de atunci. Am mai fost abordată, așa, de diverși domni. Nu erau abordări elegante, ci cu scopul să îmi strice imaginea, iar eu îmi dădeam seama foarte ușor, însă la el nu mi-am dat seama. Eu m-am mai întâlnit cu el, de trei sau patru ori până acum. Mi s-a părut un domn foarte serios, mi-a zis că este divorțat, că are două fetițe, că are afaceri. Țin minte că atunci când a intrat în camera de hotel s-a înfuriat pe mine că nu am vrut să fac ce mi-a cerut el, mi-a zis că ce caut aici dacă nu voiam să fac ce vrea el. Persoana cu care m-am întâlnit cred că consumase ceva, era foarte agitat și nervos când a intrat pe ușă și i-am zis să ia loc pe scaun. Din momentul în care am intrat în camera de hotel am stat maximum 20 de minute. S-a enervat din cauză că el mi-a cerut ceva și eu nu am fost de acord”, ni s-a confesat Laurette, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Daniela Crudu a fost bătută cu sălbăticie de iubitul croat Sego Dubravko, luptător profeionist. Bruneta s-a ales cu nasul fisurat și mai multe contuzii la nivelul feței pentru că ar fi cheltuit o sumă importantă de bani, de pe cardul lui, fără știrea acestuia. Nu a fost primul episod de violență trăit de Daniela. Fostul său iubit, Nilă, i-ar fi stins țigara pe față, în urmă cu nouă ani.

Bianca Drăgușanu simte și acum durerea lăsată de agresiunile fizice la care a fost supusă de Coco Păun: „Mi-a rupt picioarele și m-a lovit în locul în care pe mine mă doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mă punea să stau în genunchi, m-a bătut pe stradă. Am vrut să mă sinucid” , a spus Bianca Drăgușanu, la un post tv. Dar și cu Alex Bodi ar fi avut necazuri.

„Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână? Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Zici că te-am bătut și după patru zile ai fugit cu mine în vacanță? Dacă a făcut dosar penal, asta doar ea știe. Bănuiesc că și-ar fi luat certificat. Dar să vină cu mine în Turcia să se afișeze peste tot cu mine? Femeia asta a fost numai în vacanțe cu mine, avea numai beneficii de pe urma certurilor noastre. Noi ne-am certat de vreo 15 ori și ne-am împăcat. Suntem de râsul lumii. De ce toate relațiile ei au fost lupta din Troia? Ca, ea e pâinea lui Dumnezeu?“, a spus Alex Bodi, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe