Fotografia care demonstrează câte operaţii şi-a făcut Daniela Crudu, de fapt. Aşa arăta bruneta în liceu

Ana Anitoiu, Badea Violeta 23.02.2021, 16:16

O fotografie rară demonstrează câte operaţii şi-a făcut Daniela Crudu, de fapt. Iată cum arăta bruneta pe vremea când era la liceu. Transformarea este colosală și nu ține doar de trecerea anilor. Vedeta, care a anunțat recent că și-a schimbat implanturile mamare, pentru că se plictisise de forma lor, ar fi greu de recunoscut în această imagine, la prima vedere.

Daniela Crudu, despre operațiile estetice

Frumoasa brunetă nu s-a ascuns niciodată că a apelat la operații estetice ca să-și îmbunătățească aspectul fizic. De altfel, a început șirul acestor intervenții încă de când avea 17 ani și nu devenise majoră. Fosta asistentă TV consideră că nu există femei urâte, ci doar unele care nu au bani de astfel de ajustări. Totuși, ea a dezvăluit de ce tipuri de operații a preferat să stea la distanță.

”Nu există femei urâte, decât că nu au bani să se opereze. Mi-am subțiat talia. Sunt fericită. Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai. Am și niște fire în față. (…) Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi. Bine, glumesc, dar chiar există. Nici implanturi fesiere nu-mi pun. La clinică merg ca la mine acasă. Eu nu am făcut niciodată barter la operații. (…) Investesc în mine, n-am copii, n-am nimic”, spunea Daniela Crudu, în urmă cu ceva timp, la ”Xtra Night Show”.

Fotografia care demonstreaza cate operatii si-a făcut Daniela Crudu, de fapt. Asa arata bruneta in liceu
Daniela Crudu

Daniela Crudu: ”Nu mi-am făcut aşa multe operaţii”

Pe de altă parte, Daniela Crudu consideră că nu și-a făcut atât de multe operații ”cum se scrie peste tot”. Vedeta susține că uneori oamenii confundă o intervenție cu un simplu machiaj sau o simplă modificare a formei sprâncenelor.

”Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… De exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele”, mai spunea Daniela Crudu.

Cum arăta Daniela Crudu când era în liceu

O fotografie de pe vremea când Daniela Crudu era în liceu o arată pe vedetă complet diferită. Pe vremea aceea, vedeta, acum în vârstă de 31 de ani, nici nu era brunetă. Dimpotrivă! Avea părul blond deschis, decolorat, prins într-o coadă la spate, sprâncenele subțiri și fața mai puțin conturată decât în prezent.

În plus, fosta asistentă TV nu purta tipurile de machiaj perfect cu care se afișează în prezent, avea o formă diferită a nasului și a buzelor și părea că avea câteva kilograme în plus. Daniela Crudu mai avea la acea vreme încă destule intervenții de făcut până să se transforme într-una dintre cele mai sexi vedete din România.

Urmăriți Impact.ro și pe