Daniela Crudu rupe tăcerea despre Gabi Bădălău. Ce spune bruneta despre acuzaţiile Claudiei Pătrășcanu

Ioana Bucur 18.02.2021, 15:55

A întrecut Claudia Pătrășcanu limita, în războiul cu cel care îi este și acum soț? Revoltată de acuzațiile brunetei, Daniela Crudu rupe tăcerea despre Gabi Bădălău. Ce a spus fosta asistentă TV despre bărbatul cu care s-a iubit în vara anului trecut.

Daniela Crudu rupe tăcerea despre Gabi Bădălău

Războiul declarațiilor continuă cu acuzații teribile. Claudia Pătrășcanu a răbufnit și a susținut, în spațiul public, că a fost înșelată de soțul ei, Gabi Bădălău, nu doar cu femei ci și cu bărbați, sugerând că tatăl copiilor ei ar fi, de fapt, bisexual. În mod surprinzător, apărătorii fostului crai de Dorobanți, sunt chiar fostele sale cuceriri. Dintre ele, cea mai vehementă a fost Daniela Crudu. Ce a spus fosta asistentă TV despre acuzaţiile Claudiei Pătrășcanu.

„Am fost prieteni, ne cunoaștem și pot să spun cu mâna pe inimă că nu se pune problema. Gabi nu e gay. Sunt niște aberații! Doamne ferește!”, a spus Daniela Crudu, la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Gabi Bădălău a dat replica imediat, catalogând acuzațiile Claudiei Pătrășcanu ca fiind un „circ”.

„Nu vreau să fac mai mult circ decât a făcut ea. Printre multele alte lucruri inventate a venit și acuzația cu drogurile. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autorizație să mă ia? Dacă-mi semnează mâine o procură că pot pleca două săptămâni cu copiii în vacanță, mâine mă duc și în America să-mi fac acel test. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva”, a spus și Gabi Bădălău la emisiunea lui Dan Capatos.

Daniela Crudu și Gabi Bădălău

Fosta asistentă TV a avut o aventură cu Gabi Bădălău

Daniela Crudu și Gabi Bădălău au format un cuplu, chiar dacă pentru  scurtă vreme, în vara anului 2020. Relația părea că era pe punctul de a deveni una serioasă, fosta asistentă TV ajungând să locuiască în vila impresionantă a lui Bădălău din Bolintin Vale.

Noul an a adus o nouă femeie în viața fiului de milionar: Bianca Drăgușanu. După ce s-a aflat că cei doi ar fi la un pas de căsătorie, imaginile în care Bădălău apare în compania a trei femei ar fi pus punct relației.

„Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Însă Gabi Bădălău nici nu vrea să audă de despărțire.

„Nu există nicio despărțire. Nu s-a despărțit nimeni, nu a murit nimeni. Mâine e vineri, poimâine e sâmbătă. Relațiile dintre noi sunt civilizate. Bianca e o fată foarte mișto și foarte ok. E prietena mea. Nu am ce să infirm sau să confirm. Da, fetele erau vecinele mele și le-am condus acasă, că stăteau pe palier cu mine, în bloc cu mine. Și le-am condus acasă, sunt vecinele mele”, a spus Bădălău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI