Cine câștigă Chefi la cuțite 2023. Surpriză totală la Antena 1

Corina Oprea 05.06.2023, 15:52
Cine câștigă Chefi la cuțite 2023. Surpriză totală la Antena 1

Mai este puțin până la marea finală Chefi la Cuțite, când cel mai bun dintre concurenți va pleca acasă cu marele premiu. Se pare, însă, că s-ar fi aflat deja cine este marele câștigător, care a dovedit cât de priceput este în Bucătărie. Nu te-ai fi gândit tocmai la el, este un șoc pentru toată lumea!

Cine câștigă marele show Chefi la Cuțite

Mai este puțin până la marea finală Chefi la Cuțite, dar se pare că o pagină de Instagram a furat startul si a făcut un anunț important. Viperele Vesele sunt cunoscute pentru previziunile lor, pentru dezvăluirea unor secrete din lumea televiziunii, lumea mondenă și nu s-au putut abține nici de data aceasta.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, acolo unde pagina este urmărită de o mulțime de oameni. Potrivit acestora, este vorba despre Nina Hariton, din echipa lui Sorin Bontea. Viperele susțin că ea, cea care a primit și cuțitul de aur, va lleca acasă și cu marele premiu.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cuțite, care a primit cuțitul de aur, Nina Hariton, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, au postat, Viperele Vesele, pe pagina lor de Instagram.

Emoții tot mai mari la Chefi la Cuțite

Competiția Chefi la Cuțite este tot mai dificilă și emoțiile sunt tot mai mari atât pentru concurenți, cât și pentru cei trei jurați. Fiecare speră să câștige unul dintre concurenții săi, dar trebuie să știe că unul singur va pune mâna pe marele premiu și va fi câștigătorul acestui sezon.

În ediția de seara aceasta vom asista la scene interesante, pline de emoții. Sorin Bontea este fericit că măcar nu a mai plecat nimeni din echipa lui, dacă de câștig nu au mai avut parte.

Florin Dumitrescu a folosit amuleta care i-a permis un schimb de concurenți și l-a adus în echipa sa pe Constantin Onuț, din tabăra lui Chef Bontea. La schimb, a dat-o pe Luna Morgaciova. Este mândru de pasul făcut și speră că strategia lui îl va ajuta.

”Ai mei sunt OK. Și Stelică cu Costică sunt bine împreună”, a spus Chef Dumitrescu.

Scărlătescu a apelat la un truc ce speră că va atrage energiile pozitive în echipa sa. Astfel, s-a îmbrăcat în culoarea mov, în speranța că va fi cea care ține ghinionul departe de ei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe