Motivul neaşteptat pentru care Pepe nu a participat la Survivor. “Fac urât de tot, nu mă pot abţine”

Iancu Andreea 30.01.2021, 13:07
Motivul neaşteptat pentru care Pepe nu a participat la Survivor. “Fac urât de tot, nu mă pot abţine”

Competiția Survivor România a atras atenția mai multor vedete din showbiz-ul românesc. Unele dintre ele au și acceptat provocarea de a participa la concursul din Republica Dominicană, punându-și la bătaie determinarea și forța fizică. Totuși, Pepe a decis să nu participe la Survivor, motivând alegerea sa chiar în cadrul unei emisiuni online pe care o moderează.

Motivul pentru care Pepe nu a participat până acum la Survivor

Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, având o carieră de mai bine de 20 de ani în industria muzicală de la noi. Totuși, talentul lui Pepe a putut fi admirat și în cadrul unor producții de televiziune, în calitate de concurent, precum show-ul transformărilor de la Antena 1, Te cunosc de undeva!. Desigur, vedeta a apărut și în ipostaza de prezentator de-a lungul timpului. În ciuda faptului că este un spirit competitiv, Pepe nu a participat până acum la Survivor România.

Artistul a motivat lipsa sa din competiție pe fondul propriilor capricii. Pepe a povestit în cadrul emisiunii „Barul online”, în care l-a avut invitat pe Giani Kiriță, de ce nu a participat la Survivor. Latino lover-ul susține că nu poate rezista fără telefon sau fără hrană.

Cum să trăiesc patru luni fără telefon?! Eu îmi ştiu limitele, fac urât de tot, nu mă pot abţine. Sunt om echilibrat până mă enervez sau faci mişto de mine. După aia, mă transform. De asta nici nu am vrut să particip la niciun show din asta, gen Survivor sau Asia Express. Am fost la nişte negocieri şi când am auzit că nu am mâncare, nu am telefon, nu am acces la nimic… Am renunţat! Eu trebuie să îmi fac damblalele. Trebuie să mănânc, eu mă descurc. Dar să mă lase în pace să fac ce vreau eu, a spus Pepe, în emisiunea sa „Barul online”.

De ce nu participă Pepe la Survivor
De ce nu participă Pepe la Survivor

Vacanță de vis la munte, alături de fiicele sale

Pe de altă parte, vedeta iubește natura și se bucură să petreacă timpul în aer liber alături de fiicele sale. Deși urmează să divorțeze de Raluca Pastramă, mama fiicelor sale, Pepe se ocupă de cele mici, ba chiar a fost recent într-o vacanță la munte alături de Rosa și Maria. Artistul nu a plecat singur în acest scurt concediu, ci a ales să fie alături de bunul său prieten Liviu Vârciu. După o zi întreagă petrecută pe pârtie, timp în care micuțele lui Pepe s-au bucurat de zăpadă, toți patru s-au retras la hotelul de lux unde au fost cazați.

Din păcate, vacanța nu a fost lipsită de peripeții. Distracția de pe pârtie s-a transformat în momente tensionate pentru Pepe și Liviu, după ce acesta din urmă și-a pierdut cheile mașinii. Ca un prieten bun, Pepe a încercat să îi dea o mână de ajutor și a postat pe Instagram o rugăminte către cei aflați în zonă. Artistul i-a rugat pe cei de pe pârtia din Poiana Brașov să semnaleze dacă au găsit cheie lui Liviu Vârciu, pierdute cel mai probabil în zăpadă.

Dacă sunteți schiori de ocazie și găsiți o cheie de mașină pe care și-a pierdut-o idiotul ăsta, habar n-am. Dacă nu acum, prin primăvară, să îmi scrieți mie. A pierdut-o, aia e, prietenul la nevoie se cunoaște, a spus Pepe pe contul lui de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...