Răzvan Fodor a cheltuit deja marele premiu de la Asia Express. ”Am datorii”. Ce spune de noua emisiune

Stan Filon 20.01.2021, 11:17
Răzvan Fodor a cheltuit deja marele premiu de la Asia Express. ”Am datorii”. Ce spune de noua emisiune

Răzvan Fodor nu-și mai vede capul de treabă! Fostul solist al trupei Krypton și câștigător al sezonului trei de la “Asia Express”, alături de Sorin Bontea, este actor în serialul “Adela”, dar și prezentator al emisiunii “Burlacul”, de la Antena 1. Acum a spus exact ce a făcut cu marele premiu de la Asia Express!

Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii de la Asia Express

Îndrăgitul cântăreț/om de televiziune a acordat recent un interviu în care a vorbit despre cum arată viața sa în acest moment, despre proiectele de televiziune în care este implicat, dar a vorbit cu mâna pe inimă și despre marele premiu câștigat la Asia Express.

Răzvan Fodor a făcut o comparație între Asia Express și emisiunea prezentată de el la Antena 1. ”Din start, sunt două lucruri total diferite. În Asia am fost concurent, mi-am asumat participarea, mi-am arătat slăbiciunile, frustrările, emoțiile, toate lucrurile care dau culoare acelui tip de reality show. La “Burlacul” am fost un prezentator care a încercat să ghideze 15 fete și un burlac spre ceea ce noi, ăștia căsătoriți, numim “ultimul drum”, a declarat Răzvan Fodor pentru Click.ro.

Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii de la Asia Express
Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii de la Asia Express

”Eram înștiințat de fiecare mișcare pe care o făcea”

Experiența de la Asia Express l-a apropiat și mai mult de celebrul bucătar Sorin Bontea, alături de care a câștigat marele premiu. Acum îl vede pe Bontea ca pe un frate mai mare. Dar Răzvan Fodor își face prieteni pe unde se duce, după cum el a recunoscut.

”Sunt în relații foarte bune cu toată lumea. Aș putea să spun, cu tot showbizul. Eu nu mă cert cu oameni, nu sunt orgolios. E normal să legi relații cu echipa, când muncești aproape două luni într-o țară străină și ești cantonat acolo. Cât despre Burlac, am stat cu el în casă. Mai mult de atât, eram înștiințat de fiecare mișcare pe care o făcea la date-uri, deci da, am legat o relație”, a mai declarat Fodor.

Răzvan Fodor este un împătimit al gastronomiei. Este tipicar și îi place să gătească. A fost chiar și la ”Chefi la cuțite”. Bucătăria turcească a spus că era în top 10 petru el, dar de când a stat două luni în Turcia, unde a filmat pentru emisiunea Burlacul, vedeta susține că gastronomia turcească a urcat puternic în topul său, ajungând pe locul 4.

Răzvan Fodor a vorbit și despre marele premiu de la Asia Express, care nu a fost chiar așa mare, după cum recunoștea într-un alt interviu. Fodor spunea că a trebuit să plătească taxe, impozite, și-a făcut analize, să se asigure că s-a întors sănătos din Asia și nu a mai rămas cu mai nimic din cei 15.000 de euro, cât i-a revenit lui. Mai mult, acum recunoaște că nu mai are niciun ban din premiul respectiv, ba e și dator!

Urmăriți Impact.ro și pe