Cine a sfătuit-o pe Ioana să nu divorțeze de Ilie Năstase. Femeia și-a dezvăluit planul cu fostul număr 1 mondial

Iancu Andreea 19.01.2021, 18:09
Cine a sfătuit-o pe Ioana să nu divorțeze de Ilie Năstase. Femeia și-a dezvăluit planul cu fostul număr 1 mondial

Au trecut deja zece zile de la scandalul izbucnit între Ioana și Ilie Năstase și încă nu se știe ce decizie va lua soția fostului tenismen cu privire la mariaj. După ce a solicitat ajutor la 112 în urma episodului violent pe care l-a avut soțul său, Ioana Năstase încearcă acum să cântărească foarte bine lucrurile înainte de a lua o decizie. Totuși, apropiații cuplului nu s-au sfiit să îi ofere sfaturi partenerei lui Năstase.

Ioana Năstase a vorbit despre divorțul de soțul său. Ce a făcut Ilie la ultima lor întâlnire

Aniversarea cu ocazia „Sfântului Ioan” a soției fostului tenismen ar fi trebuit să fie una marcată de zâmbet și voie bună, în schimb, Ioana Năstase a sărbătorit alături de prietene, la munte, fără prezența soțului. Ulterior, la întoarcerea acasă, Ilie Năstase lua cina cu Ioana când acesta a început să se comporte brutal. Speriată, Ioana a decis să sune la 112 pentru a primi ajutor din partea autorităților. De atunci, frumoasa brunetă s-a refugiat la Constanța, având nevoie de timp pentru a gândi limpede lucrurile. Totuși, în ultimele zile, cei doi soți s-au văzut de mai multe ori, după cum chiar Ioana Năstase a confirmat pentru playsport.ro.

Momentan suntem despărțiți. Da, este adevărat, ne-am întâlnit, ne-am salutat, ba chiar ca doi oameni maturi ce suntem am stat de vorbă la o cafea despre una sau alta. Nu vă voi spune despre ce am discutat, fiindcă nu e acum cazul, după cum nu voi face niciun comentariu despre vreun posibil divorţ sau posibilă împăcare între noi. Ceea ce vă pot spune e că i-am cerut lui Ilie să-mi acorde un răgaz de timp, suficient de mare, pentru ca amândoi să ne liniştim, să ne limpezim gândurile, după care să vedem încotro o vor lua lucrurile, a mărturisit Ioana pentru sursa citată.

Deloc grăbită să ia o decizie, soția lui Ilie Năstase consideră că are nevoie de timp pentru a gândi limpede tot ceea ce s-a petrecut între ea și fostul sportiv.

Nu trăim în junglă sau după anumite reguli şi nici nu sunt genul de om care să dau cu pietre în unul sau altul. Ca atare, tot ceea ce mi-am propus pentru zilele următoare e să avem mintea limpede şi să rămânem sănătoşi. Cred că trebuie să rămân pozitivă, fiindcă nimeni nu poate ştii ce-ți rezervă viitorul!

Soții Năstase la nuntă, alături de Ioana Marcu și Ciprian Marica
Soții Năstase la nuntă, alături de Ioana Marcu și Ciprian Marica

Cine a sfătuit-o pe Ioana să nu divorțeze de Ilie Năstase

Incidentul neașteptat din mariajul soților Năstase a devenit subiect de discuție între Ioana și apropiații cuplului. Deși a trecut prin momente dificile, soția lui Ilie pare să fi revenit la gânduri mai bune după ce a discutat cu nașa sa de cununie. Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, este cea care ar fi convins-o, potrivit surselor playsport.ro, pe Ioana să nu divorțeze. Chiar și așa, în urmă cu câteva zile, Ioana a fost surprinsă în timp ce își lua lucrurile din blocul în care locuiește alături de Ilie Năstase.

Nu mai locuiesc cu Ilie. Sunt acasă la Constanţa, în casa mamei, unde m-am mutat imediat după scandal. Am decis să ne ocupăm de renovarea acesteia şi vă pot spune că sunt mult mai bine. Am susţinerea familiei, a băiatului meu, Theodor, şi asta contează foarte mult pentru mine. Nu știu dacă mă mai întorc, susține Ioana Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...