Primul lucru pe care l-a cerut Ioana polițiștilor care au scăpat-o de furia lui Ilie Năstase. Adevăratul motiv pentru care nu depune plângere, deși a bătut-o

Stan Filon / 09.01.2021, 08:25
Primul lucru pe care l-a cerut Ioana polițiștilor care au scăpat-o de furia lui Ilie Năstase. Adevăratul motiv pentru care nu depune plângere, deși a bătut-o

A fost scandal mare în casa lui Ilie Năstase! Fostul jucător de tenis și-a bătut soția, iar aceasta a fost nevoită să sune la poliție! Oamenii legii au venit imediat la adresa celor doi soți din complexul Stejarii și au scos-o pe Ioana din mâinile lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase și-a bătut soția! Ce a declarat Ioana

Era o seară liniștită, Ioana se întorsese de la munte. Cei doi soți s-au așezat la masă, apoi seara liniștităs-a transformat într-o clipă într-un adevărat coșmar. Totul a plecat de la cva banal, după cum a povestit Ioana, însă nu a dorit să dea prea multe detalii.

”Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată…

Ilie Nastase si-a batut sotia
Ilie Nastase si-a batut sotia

De la ce a pornit totul

Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase pentru ProSport.

Ioana nu pare dispusă să renunțe la mariajul cu celebrul tenismen, chiar și după acest episod violent. A recunoscut că a fost agresată de Ilie Năstase, nu doar verbal, ci și fizic.

”Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă.

”Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal”

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a adăugat Ioana Năstase.

Relația dintre Ioana și Ilie Năstase a fost una destul de zbuciumată, de la început. Cei doi amorezi s-au tot certat și s-au împăcat. Ultima ceartă a fost una de proporții, când Ioana a părăsit casa conjugală și a preferat să se mute într-un apartament. Situația a durat ceva timp, iar când nimeni nu se mai aștepta, cei doi au anunțat că s-au căsătorit și au făcut și nuntă!

Relația dintre cei doi soți părea că merge pe făgașul normal, în ultima perioadă, când apelul la 112 de vineri seara arătat cum stă, de fapt, treaba.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI