Ilie Năstase, probleme mari cu banii? Aproape toate firmele sale sunt închise și e la un pas de faliment. Cum s-a ajuns la asta

Stan Filon / 15.01.2021, 18:25
Ilie Năstase, probleme mari cu banii? Aproape toate firmele sale sunt închise și e la un pas de faliment. Cum s-a ajuns la asta

Ilie Năstase se pare că are probleme financiare serioase. Fostul număr 1 mondial a avut afaceri profitabile, dar acestea au falimentat rând pe rând. Afacerile pe care le mai are acum merg și acelea din ce în ce mai prost și în loc de profit, acestea înregistrează pierderi în fiecare an.

Ilie Năstase se pare că are probleme serioase cu banii

Ilie Năstase se pare că nu mai este chiar omul de afaceri prosper din ultimii ani. Ajuns la 74 de ani, se pare că fostul număr 1 mondial are probleme serioase cu banii. Cel puțin așa reiese din datele stocate de Registrul Comerțului.

Potrivit Newsweek, Ilie Năstase apare ca asociat în 11 firme, însă nouă dintre ele au fost închise în anii trecuți. Singurele care mai există sunt Reims Beverage SRL și Unicorn Buzz SRL, care însă nu înregistrează profit, ci doar pierderi.

Ilie Nastase se pare ca are probleme serioase cu banii
Ilie Nastase se pare ca are probleme serioase cu banii

Firmele lui Ilie Năstase au fost închise rând pe rând

Reims Beverage SRL, care se ocupă cu importul de băuturi scumpe, funcționează, dar pe pierdere. Tot conform actelor, în 2018, aceasta a avut pierderi de 72.000 de lei, iar în 2019, de 34.000 de lei. A doua societate în care apare acționar Ilie Năstase, Unicorn Buzz SRL, apare în acte ca fiind înființată în 2016, însă în acest moment nu mai are activitate comercială.

Mai mult decât atât, datoriile par a se strânge pe numele lui Ilie Năstase. Acesta figurează în Registrul Național de Publicitate Mobiliară ca restanțier la un credit de 50.000 de euro, luat în 2009, pe vremea când era căsătorit cu Amalia Năstase, cu care are două fetițe.

Are probleme și în dragoste

Ilie Năstase își competează veniturile lunare de la alte două firme, unde face parte de consiliul de administrație. Sumele sunt însă unele foarte mici, ținând cont că vorbim, totuși, despre Ilie Năstase. Acesta primește 200 de euro de la una dintre firme, iar de la cealaltă încasează lunar câte 500 de euro.

Pe lângă situația dezastruoasă din zona de business, Ilie Năstase nu se poate lăuda nici pe plan personal. Fostul tenismen a fost recent implicat într-un scandal de proporții. Actuala sa soție, Ioana Năstase, l-a acuzat că a fost agresiv cu ea și chiar a sunat la poliție pentru a scăpa de furia fostului sportiv. Femeia nu a vrut să depună plângere pe numele consoartei sale, deoarece nu a vrut să-i facă rău, știind că Ilie Năstase are o condamnare de 9 luni cu suspendare, după ce s-a urcat beat la volan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI