EXCLUSIV. Cum iese în oraș Ioana Marcu, iubita înșelată a lui Marica. Bucureștenii au avut parte de o priveliște rară

Iancu Andreea 13.01.2021, 15:23

Pe Ioana Marcu, iubita înșelată a lui Marica, o cunoaște o țară întreagă după scandalul care a ținut pe jar showbizul românesc. La aproape un an de la incidentul cu fotbalistul și amanta sa de la Cluj, Ioana și Ciprian și-au dat o nouă șansă. Ioana pare să fi trecut peste situația stânjenitoare și se bucură de viața sa de familie. Deși este mama celor doi băieți ai lui Marica, Ioana Marcu și-a afișat recent silueta de invidiat pe străzile din București, într-o ținută răvășitoare.

Ciprian Marica și Ioana s-au împăcat după episodul de adulter

Ciprian Marica a fost protagonistul unui scandal monstru după ce au apărut în presă imagini cu el într-un hotel din Cluj, alături de amanta sa, Ana, o femeie măritată, cu doi copii. Filmarea a fost realizată chiar de către Florin Muntean, soțul femeii și prietenul lui Marica. Pentru că a recunoscut escapada și chiar și-a cerut scuze public familiei sale, Marica a reușit să o împace și pe iubita sa, Ioana Marcu. Cei doi și-au dat o șansă, mai cu seamă că împreună cu cei doi băieți formează o familie frumoasă. Împăcarea celor doi ar fi fost susținută și de nașii lui Marica, soții Chivu, potrivit surselor noastre, care afirmau în urmă cu un an că cei doi parteneri au revenit la sentimente bune.

Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana săînțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap.

Ciprian Marica și Ioana Marcu formează din nou un cuplu
Ciprian Marica și Ioana Marcu formează din nou un cuplu

Cum s-a afișat Ioana Marcu pe străzile din București

Pentru că este o femeie frumoasă, Ioana nu se sfiește să își arate trupul zvelt, având o siluetă de invidiat, chiar și după cele două sarcini. Iubita lui Ciprian Marica a fost surprinsă de curând prin oraș de reporterii impact.ro, alături de o prietenă, trecătorii putând să o admire în toată splendoarea. Cele două au ieșit să ia masa la un restaurant din Centru, iar frumoasa Ioana Marcu a reușit să se facă remarcată din primele clipe. Partenera de viață a lui Marica a făcut senzație cu o pereche de cizme roșii și pantaloni de piele, mulați, alături de o haină neagră elegantă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...