Cine a plecat de la Survivor România. Eliminarea ediției din 10 mai

Ana-Maria Tudor 10.05.2023, 23:01
Cine a plecat de la Survivor România. Eliminarea ediției din 10 mai

Miercuri, 10 mai 2023, în cadrul competiției Survivor România 2023, a avut loc o nouă eliminare. O surpriză majoră a avut loc în consiliul de eliminare al Survivor România 2023, când Andreea Moromete a dezvăluit că deține un simbol al imunității, lucru de care nimeni nu era conștient până în acel moment.

Concurenta a cedat simbolul imunității Alexandrei Porkolab

Consiliul de eliminare de la Survivor România 2023 a fost marcat de o dezvăluire surprinzătoare făcută de Andreea Moromete. Aceasta a dezvăluit că deține un simbol al imunitățîi, o informație de care niciunul dintre concurenți nu era conștient până în acel moment. Cu toate că acest obiect valoros îi putea asigura un loc în competiție, Andreea a luat o decizie neașteptată și a hotărât să-l cedeze Alexandrei Porkolab.

”E bine că gata, s-au dus emoțiile alea. Le mulțumesc oamenilor pentru voturi. Sunt recunoscătoare că am făcut parte din asta. Așa că de plecare, vreau să fac un cadou cuiva. E un cadou foarte special. Vreau să-l las unei mămici, așa cum luptă ea pentru fetița ei, așa am luptat eu pentru nepoțica mea. Am la mine simbolul imunității ascunse. Dacă-mi permiteți, o să i-l dau. Scopul meu în competiția asta a fost să demasc oamenii. Îl aveam și la nominalizare”, a declarat Andreea Moromete.

Andreea a fost eliminată din competiție

În urma voturilor publicului, Andreea Moromete a fost eliminată din competiția Survivor România 2023. Ștefania Stănilă va rămâne în competiție și va lupta alături de ceilalți șase concurenți până la marea finală desfășurată în Republica Dominicană.

Unul dintre momentele competiției a fost jocul pentru comunicare, în care cei șapte concurenți au trebuit să parcurgă un traseu dificil și să doboare totemuri folosind saci de nisip. După mai multe runde, Alexandra Ciomag a reușit să câștige acest joc și a avut ocazia să se bucure de recompensă câștigată alături de Alexandra Porkolab și Andreea Moromete. Aceste evenimente marchează evoluția competiției și aduc noi provocări și dinamici în lupta. Concurenții rămași se află acum într-o situație tensionată, iar fiecare decizie și acțiune vor fi cruciale pentru a ajunge în finală competiției.

Jocul pentru comunicare a adus noi provocări pentru cei șapte concurenți rămași în competiția Survivor România 2023, în ediția din 10 mai. Aceștia au intrat pe traseu și au luptat pentru a acumula puncte în mod individual, având șansa de a comunica prin video cu prietenii lor. O nouă ediție s-a desfășurat, punând concurenții în fața unor noi probe dificile și situații conflictuale. În urma competiției intense, a venit momentul unui nou consiliu de eliminare. Concurenții se află într-un moment critic, în care unul dintre ei va fi nevoit să părăsească competiția și să se întoarcă acasă. Cu toții intră pe traseu cu strategii noi și sunt pregătiți să ofere tot ce au mai bun în Jocul pentru Imunitate.

Urmăriți Impact.ro și pe