Nou cuplu la Survivor România? Ei sunt concurenții surprinși în ipostaze drăgăstoase

Corina Oprea 09.05.2023, 14:12

Competiția Survivor este tot mai dificilă și tensiunea este pe zi ce trece mai mare. Concurenții dau ce au mai bun și trag din răsputeri la fiecare probă, iar foamea și stresul le pun și ele bețe în roate. Se pare, însă, că mai există și părți bune, cum ar fi relațiile dintre colegi. În cazul a doi Războinici, lucrurile au evoluat surprinzător și sunt semne că între ei ar fi ceva mai mult.

Concurenții Survivor, gesturi tandre

Concurenții de la Survivor rezistă tot mai greu stresului, condițiilor precare de trai și efortului fizic din Republică, dar gândul la cei de acasă și alinarea colegilor îi mai țin în picioare. Se pare că lucrurile au cam evoluat în cazul a doi concurenți, între care pare să se înfiripe o idilă.

În ediția din 8 mai a emisiunii Survivor România, Andrei Krișan a câștigat proba de recompensă. Astfel, a trebuit să aleagă două persoane cu care să meargă la relaxare la un hotel și a optat pentru bunele sale prietene, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă. Cei trei se înțeleg foarte bine și au avut parte de clipe de liniște împreună, așa cum era de așteptat.

Se pare, însă, că Andrei are ceva special cu Carmen. Sunt mai mereu împreună, au fost surprinși făcând gesturi drăgăstoase și cei de acasă au tras deja concluzii: ar fi vorba de mai multe decât o relație de prietenie. Deși el are acasă o iubită care îl așteaptă și Carmen este căsătorită, nu au mai rezistat și au dat frâu  liber sentimentelor.

Drama continuă la Survivor

Colegii au fost foarte deranjați de faptul că Andrei a câștigat proba, dar mai ales de alegerea sa în ceea ce privește cine să îl însoțească. De aici au pornit bârfele și răutățile și tot felul de păreri răutăcioase.

Andreea Moromete ne-a obișnuit deja cu ieșirile ei nervoase, iar acum a mai fost protagonista unui astfel de episod. Aceasta continuă să plângă plecarea colegului său, Robert, despre care spunea că îi este ca un frate, dar ceilalți o acuză că joacă murdar, având în vedere că nu a folosit simbolul de imunitate ca să îl salveze.

„Tot ea se victimizează! Ești șocată că ce? Că nu mi-am schimbat părerea nicio secundă despre tine. Nu te suport! Nu o suport!“, a spus Andreea Moromete despre una dintre colegele care a îndrăznit să-i spună părerea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe