Cine a dezvăluit sumele colosale primite de Leo Messi de la Barcelona. “Se urmăreşte discreditarea”

Ioana Bucur 01.02.2021, 10:51
Cine a dezvăluit sumele colosale primite de Leo Messi de la Barcelona. “Se urmăreşte discreditarea”

Scandal uriaș în Spania, cu Leo Messi în prim-plan. Cine a dezvăluit sumele colosale primite de fotbalist de la Barcelona, în perioada în care clubul catalan trece prin cea mai grea criză economică.

Cine a dezvăluit sumele colosale primite de Leo Messi de la Barcelona

Din 2017, Leo Messi a încasat mai bine de 555 de milioane de euro de la Barcelona. Suma fabuloasă a fost dezvăluită de publicația iberică El Mundo, care a explicat că, în contractul semnat de fotbalist în urmă cu patru ani, este prevăzut ca Messi să primească 138 de milioane de euro pentru fiecare stagiune și că ar avea și două clauze la fel de bănoase: bonusuri de loialitate de 78 de milioane și 115 milioane de euro la prelungire. Sumele fabuloase au fost plătite de club în condițiile în care se confruntă, de ceva vreme, cu o criză economică. Jurnaliștii de la El Mundo susțin că Leo Messi a primit deja echivalentul a 92% din contract.

Însă dezvăluirile au creat un val de reacții, atât din partea fotbalistului cât și din partea clubului.

„Se încearcă discreditarea imaginii lui Messi și afectarea relației cu clubul la care a activat și unde a devenit cel mai bun fotbalist din istorie. Clubul condamnă publicarea unui document confidențial între cele două părți și își exprimă susținerea necondiționată față de Messi”, a comunicat Barcelona, printr-un comunicat de presă.

Leo Messi, sume colosale încasate de la Barcelona
Leo Messi a discutat deja cu avocații săi

Leo Messi, întâlnire urgentă cu echipa sa de avocați, după ce s-au aflat sumele colosale primite de la Barcelona

Publicația Sport a anunțat că, în urma dezvăluirilor făcute de jurnaliștii el Mundo, Leo Messi ar fi avut o întâlnire cu echipa sa de avocați. Aceștia pregătesc o adevărată anchetă pentru aflarea persoanei care a dat informațiile către presă.

„Messi va studia ce persoane au avut acces la documente și sunt susceptibile să le fi făcut publice, în condițiile în care acele informații erau complet private. Surse apropiate jucătorului povestesc că nu e vorba de mai mult de patru sau cinci indivizi care ar fi avut acces. În același timp, publicația care a dezvăluit totul va fi dată în judecată”, scrie Sport.

Leo Messi și avocații săi ar urma să îi acționeze în judecată și pe Josep Maria Bartomeu, Oscar Grau și Carles Tusquets, potrivit Marca.

Ce urmează după Barcelona

Fotbalistul mai are doar șase luni de contract cu Barcelona, club de la care a vrut să plece, în vara anului 2020, din pricina rezultatelor slabe din UEFA Champions League. Una dintre echipele ce i-au făcut oferte impresionante a fost Manchester City. conștienți de interesul catalanilor pentru trei jucători, englezii ar fi fost dispuși să-i cedeze pe aceștia la gruparea de pe Camp Nou. Era vorba despre fundașul Eric Garcia, despre mijlocașul ofensiv Bernardo Silva și atacantul Gabriel Jesus. Toți trei sunt pe lista Barcelonei și ar acoperi posturi cheie în echipa antrenată acum de Ronald Koeman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...