Cinci persoane au ajuns la spital în această dimineață, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un copac de pe DN6

Alexandrina Toader 31.08.2021, 09:54
Cinci persoane au ajuns la spital în această dimineață, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un copac de pe DN6

Toate persoanele rănite au fost transportate la Spitalele de Urgență Slatina și Balș. Accidentul a avut loc marți dimineața, în jurul orei 07:00, pe DN 65-E574, în afara comunei Bobicești din în zona Pădurea Saru.

Un microbuz a intrat într-un copac de pe DN6. Cinci persoane au ajuns la spital

Șoferul unui microbuz în care se mai aflau alte cinci persoane a pierdut controlul volanului și nu a mai putut stăpâni autovehiculul, astfel că a ieșit în afara părții carosabile. În acest sens, microbuzul s-a oprit într-un copac. Polițiștii și pompierii au intervenit imediat la fața locului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur vehicul, respectiv un autovehicul (8+1) cu persoane, ce se deplasa pe direcția Slatina către Balș și care a lovit un copac. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, transmite IPJ OLT.

Un microbuz a intrat intr-un copac de pe DN6
Un microbuz a intrat intr-un copac de pe DN6

Pompierii au scos victimele, iar acestea au fost transportate la două unități medicale.

Echipaje de la Detașamentul Slatina și Garda Balș acționează la ieșirea din Balș spre Slatina, la un accident rutier. Șoferul autoturismului, conștient a rămas încarcerat și a fost extras din autoturism. Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 55 de ani, trei au fost transportați la UPU Slatina și doi la CU Balș. Doi dintre pacienții transportați la UPU Slatina, șoferul și un pasager, sunt în stare mai gravă, transmite Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU OLT.

Din cauza accidentului, traficul se desfășoară alternativ pe un singur sens. Acest lucru a făcut ca șirul de mașini să se întindă pe câțiva kilometri, iar drumul Balș-Slatina să se pargurgă în câteva ore.

Urmăriți Impact.ro și pe