Cher, apariție spectaculoasă pe internet. Artista afișează o formă de invidiat la 76 de ani (Foto)

Elena Avramescu 12.06.2022, 09:11

În urmă cu două săptămâni, diva Cher a împlinit nu mai puțin de 76 de ani, însă ne este greu să credem acest lucru atunci când ne uităm la pozele ei. Artista se păstrează într-o formă perfectă, la care multe femei visează. Este înaltă și suplă, cu picioarele subțiri, lungi și tonifiate, pe care le afișează chiar și în colanți super mulați.

Cher, apariție de senzație la 76 de ani

Cher, cu ocazia unei colaborări speciale în lumea modei, s-a pozat într-o poziție dură, îmbrăcată într-o jachetă neagră, o pereche de colanți și un tricou pe care scrie Chersace, fiind o piesă vestimentară pe care a creat-o în colaborare cu celebra casă Versace, cu ocazia Pride Month.

Donatella Versace a ținut să-i lase un mesaj de mulțumire pe rețelele sociale, spunând: „Ești un înger, Cher! Îți mulțumesc că ai ales să sărbătorim împreună Luna Diversității”.

Cher, aparitie de senzatie la 76 de ani
Cher la 76 de ani

În plus, chiar la începutul acestui an, Cher a decis să împărtășească cu fanii ei secretul din spatele look-ului ei fără vârstă, iar acesta ese sportul. „Tocmai am venit de la antremanetul pentru abdomen, Zumba, Yoga și clasa de step”, a scris Cher pe contul său de Twitter.

Cher, despre fabulosul ei păr negru și cum și-l întreține

Cher a insistat că nu-și va lăsa părul negru intens să devină gri, indiferent de cât de bătrână va ajunge. Vedeta de 75 de ani a spus că a refuzat să-și lase culoarea naturală a părului să treacă, chiar și în timpul pandemiei.

Îndrăgita Cher a spus revistei People că „a deveni gri este bine pentru alte fete”, dar „eu pur și simplu nu o fac”. Cariera lui Cher a început la vârsta de 19 ani, în 1965, ca un duo cu soțul ei de atunci, Sonny Bono, și este cunoscută nu doar pentru vocea sa cântăreață unică, ci și pentru că a intrat în istoria modei pentru îmbrăcămintea îndrăzneață și ansamblurile de frumusețe pe care le poartă încă din 1960.

Starul pop și actrița a făcut echipă acum cu Mac și starul hip hop Saweetie pentru o nouă campanie care îi invită pe utilizatorii de machiaj să-și pună produsele la încercare supremă și să împărtășească rezultatele cu hashtag-ul #macchallengeaccepted. Într-una dintre fotografiile promoționale, părul ei izbitor a fost coafat catifelat drept, cu o despărțire dură, un aspect care a devenit sinonim cu Cher în ultimii ani.

Machiajul ei impecabil prezintă un aspect de ochi albastru și argintiu strălucitor, combinat cu gene groase și negre și buze roz pal.

„Nu pot să cred că am făcut atât de multe, de fapt. Sunt puțini oameni cărora li s-au făcut poze toată viața. Este la îndemână acum. Dar mi-a plăcut tot aspectul meu, într-adevăr. Și am luat unele decizii care au fost ridicole, dar nu-mi pasă.”, a adăugat Cher despre cariera ei.

Multe dintre ținutele iconice ale lui Cher au fost concepute de colaboratorul ei de lungă durată, Bob Mackie.

În 2017, ea a dezvăluit că își păstrează toate costumele într-un seif climatizat pentru a le păstra pentru posteritate, deoarece importanța istorică a costumelor nu este pierdută pentru ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...