Cum arată fiica Donatellei Versace. Allegra e moştenitoarea imperiului. Foto

Iancu Andreea 20.05.2022, 10:17

Donatella Versace este un nume cu greutate în lumea modei, dată fiind istoria casei de modă pe care o reprezintă, pe care a moștenit-o de la fratele său Gianni Versace. Pe de altă parte, fiica Donatellei Versace, Allegra, a devenit multi-milionară la numai 11 ani, în urma morții tragice a celebrului său unchi. Moștenitoarea imperiului se luptă însă de ani mulți cu o afecțiune serioasă, care i-a schimbat complet înfățișarea.

Allegra, fiica Donatellei Versace, moștenitoarea celebrei case de modă

Allegra Versace este fiica Donatellei și a fostului manechin Paul Beck și a devenit o tânără extrem de bogată, la o vârstă fragedă, după moartea teribilă a lui Gianni Versace. Tânăra a fost înconjurată de lumea fermecătoare și extravagantă a modei, însă a ajuns să evite lumina reflectoarelor după ce aparițiile sale au fost înconjurate de critici.

Născută la Milano, pe data de 30 iunie 1987, Allegra a crescut în Italia alături de fratele său mai mic, Daniel, înconjurată de celebrități. Ea a absolvit Școala Sir James Henderson și a apoi și-a continuat studiile la Universitatea Brown din Rhode Island. Absolventă de UCLA, ea a studiat franceza, istoria artei și teatrul. Din păcate, copilăria tinerei moștenitoare a imperiului Versace a fost marcată de o tulburare serioasă, care i-a afectat înfățișarea.

Cum arată Allegra, fiica Donatellei Versace
Allegra, alături de mama sa, Donatella Versace

Anorexia și-a pus amprenta asupra fizicului său

Allegra a trăit o perioadă tulbure în copilăria sa, suferind de anorexie, care a dus cel mai probabil la dezinteresul său pentru lumina reflectoarelor. Tânăra a fost extrem de afectată de decesul unchiului său, o tragedie care a zguduit întreaga familie din temelii. În aceeași perioadă, părinții săi s-au străduit să salveze căsnicia, în timp ce Donatella Versace, mama sa, a devenit dependentă de substanțe dure.

Potrivit testamentului lui Gianni Versace, Allegra avea să devină beneficiarul majoritar al imperiului casei de modă, iar la 18 ani ea și-a putut cere drepturile pentru 50% din compania fondată de unchiul său. În prezent, fiica Donatellei Versace are o avere estimată la 900 de milioane de dolari. Dincolo de conturile generoase ale Allegrei, aceasta șoca în 2008 cu apariția sa pe covorul roșu, la premiera producției Batman Dark Knight. Pentru a-și ascunde trupul marcat de anorexie, ea a ales o rochie neagră cu crinolină.

Tânăra a dezvoltat această tulburare în urma problemelor din familia sa. Pentru a scăpa de afecțiune, Allegra a urmat mai multe tratamente specializate încercând să revină la stilul alimentar echilibrat și să își salveze viața, care era pusă în pericol. În ciuda eforturilor, fiica Donatellei Versace nu și-a revenit, confruntându-se în continuare cu această problemă de sănătate. Iar cele mai recente imagini de la aparițiile sale publice dezvăluie acest fapt.

Urmăriți Impact.ro și pe