Celebra Samantha Fox a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Blonda care făcea furori acum trei decenii e transformată complet. Galerie foto

Badea Violeta 02.12.2022, 14:26

Samantha Fox a fost, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste ale anilor ’80-’90. Ajunsă la vârsta de 56 de ani, cântăreaţa, care făcea ravagii cu vocea şi cu frumuseţea sa, a luat o decizie care i-a uimit până și pe cei mai înfocați fani. Iată ce a hotărât vedeta!

Samantha Fox a luat o decizie uimitoare

Timp de un deceniu, Samantha Fox a fost una dintre cele mai fotografiate femei din Marea Britanie. Și-a găsit faima ca model glamour la doar 16 ani, după ce mama sa a înscris-o la un concurs de modeling când a aflat că era prea scundă pentru a intra în poliție.

Timp de trei ani, Samantha a fost cel mai popular și mai faimos model glamour din Marea Britanie, dar înainte de a împlini 20 de ani s-a retras din Pagina 3 și s-a lansat în muzică.

Single-ul său de debut „Touch Me (I Want Your Body)” a ajuns pe primul loc în 17 țări. Printre celelalte piese de succes ale Samanthei se numără „Naughty Girls (Need Love Too)” și „I Wanna Have Some Fun”.

Dar blonda nu a avut succes doar din punct de vedere comercial. În 1988, Sam a fost nominalizată la premiul pentru cea mai bună artistă britanică la Brit Awards.

De atunci, a jucat în mai multe filme, a apărut în reality show-uri și chiar a devenit prezentatoare. Dar, în ciuda succesului său de pe plan profesional, viața cântăreței a fost presărată de controverse și tragedii.

Citește și Cea mai jenantă imagine cu Madonna. Cum a putut să se fotografieze celebra cântăreață: „Penibilă și dezgustătoare”!

Samantha Fox nunta
Samantha Fox și Linda Olsen

Samantha Fox s-a căsătorit cu Linda Olsen

De la vârsta de 18 ani, Samantha a fost nevoită să plătească gărzi de corp, deoarece hărțuitorii o urmăreau și îi făceau viața un coșmar. Unul dintre aceștia a încercat chiar să se sinucidă în fața apartamentului său.

Samantha a declarat pentru The Guardian: „Mi-am dat seama cât de fanatici pot fi oamenii. Era francez, iar în scrisorile sale spunea că sunt soția lui și că se va sinucide dacă nu ies și nu vorbesc cu el”.

Un alt fan extremist al artistei, din SUA, și-a schimbat numele în Sam Fox, și-a vândut toate bunurile și s-a mutat în Marea Britanie pentru a fi aproape de vedetă.

Deși nu a dus niciodată lipsă de admiratori, Samantha a fost atrasă de femei încă de când era tânără. De curând, vedeta și-a unit destinul cu iubita sa, Linda Olsen.

La marele eveniment au luat parte 127 de rude și prieteni apropiați. Cele două trebuiau să se căsătorească în 2020, dar au fost nevoite să amâne ceremonia din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și Cântăreața Raluka se iubește cu un afacerist de 55 de ani. Bărbatul are patru copii!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...