Cântăreața Raluka se iubește cu un afacerist de 55 de ani. Bărbatul are patru copii

Stan Filon 01.12.2022, 20:07

Cântăreața Raluka se iubește cu un afacerist de 55 de ani putred de bogat, pe care se pare că l-a cunoscut într-o vacanță în Mexic. Frumoasa cântăreață este în al nouălea cer, deoarece iubitul grec îi fac toate poftele. Bărbatul este tatăl a patru copii și are o relație foarte bună și cu fosta soție.

Cântăreața Raluka se iubește cu un afacerist de 55 de ani

Așadar, se pare că Raluka, pe numele ei real Alexandra Raluca Nistor, a tras lozul cel mare, după ce s-a îndrăgostit în timp ce era în vacanță, în Mexic. Frumoasa româncă a locuit într-un resort de lux, în vacanță, iar formele sale i-au atras atenția chiar omului de afaceri care deține afacerea respectivă. Cei doi au început o relație de iubire, chiar dacă Guy Kouris este mai în vârstă cu 20 de ani.

Relația se pare că este una foarte serioasă, deoarece Raluka se gândește deja să facă pasul cel mare, după cum au declarat apropiații săi pentru cancan.ro. Deocamdată, Raluka își ține departe de ochii presei iubitul, cu care nu prea se afișează pe nicăieri. Chiar dacă nu au postat fotografii împreună pe rețelele sociale, cei doi amorezi se urmăresc atent în mediul online. Chiar dacă românca pare că ar vrea mai mult, omul de afaceri se pare că suflă acum și-n iaurt, după un eșec în iubire. Iubitul cântăreței are patru copii în întreținere și, în plus, are grijă financiar și de fosta sa soție.

Cantareata Raluka se iubeste cu un afacerist de 55 de ani
Cantareata Raluka se iubeste cu un afacerist de 55 de ani

Raluka vrea să-și aducă iubitul în România, de Crăciun

Omul de afaceri o vrea pe Raluka mai aproape, în Mexic, însă frumoasa româncă nu prea ar vrea să renunțe la cariera pe care și-a construit-o în țară. Face, totuși, naveta ori de câte ori poate în îndepărtatul Mexic. Se pare că cei doi iubiți au stabilit să petreacă luna cadourilor în România, potrivit sursei citate.

Imediat după sărbătorile de iarnă, pe care vor să le petreacă împreună în România, cei doi și-ar fi programat deja o vacanță de vis în Thailanda, unde să petreacă clipe de neuitat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...