Cele mai sigure locuri din casă în care să îţi pui banii, dacă nu vrei să îi depui la o bancă. Toţi românii trebuie să le ştie 

Ana Anitoiu 03.10.2021, 17:16
Cele mai sigure locuri din casă în care să îţi pui banii, dacă nu vrei să îi depui la o bancă. Toţi românii trebuie să le ştie 

Unele persoane preferă să își păstreze economiile la una sau mai multe bănci, dar altele se simt mai în siguranță dacă ascund o parte din bani și în locuințele lor. Dacă faci parte din ultima categorie, iată un top al celor mai sigure locuri din casă în care să îți pui banii, astfel încât hoții să nu îi găsească, în cazul unei spargeri.

Cele mai sigure locuri din casă în care să îţi pui banii. Într-un ghiveci cu flori

Unul dintre locurile în care cei mai mulți oameni nu s-ar gândi să ascundă sau să caute bani este în pământul unui ghiveci cu flori. Ficusul sau o altă plantă din sufragerie sau orice altă încăpere din locuința ta se poate transforma într-un seif pentru economii.

Tot ce trebuie să faci este să pui banii pe care vrei să-i păstrezi într-o pungă cu închidere ermetică. Apoi, trebuie să îngropi punga în pământul unui ghiveci cu flori astfel încât să nu se vadă. La final, suprafața pământului trebuie să arate de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cele mai sigure locuri din casa in care sa iti pui banii, daca nu vrei sa ii depui la o banca. Toti romanii trebuie sa le stie 
Bancnote numarate de o persoana

Cele mai sigure locuri din casă în care să îţi pui banii. Sub locul de odihnă al animalului de companie

Un alt loc în care cei mai mulți hoți nu s-ar gândi să caute bani este sub locul de odihnă al animalului de companie sau litiera pentru pisici. Trebuie să pui bancnotele într-o pungă cu închidere ermetică, la fel ca mai sus, și să o ascunzi într-un astfel de loc.

Atenție! Dacă alegi această metodă, este important să ții cont de cât de jucăuș este animalul tău de companie. În cazul în care crezi că l-ar interesa să se joace cu punga cu bani, ai grijă să o ascunzi într-un loc în care nu are acces la ea. Este important și ca patrupedul să nu atragă atenția asupra locului ascunzătorii.

Cele mai sigure locuri din casă în care să îţi pui banii. Într-o sticlă goală

Alt loc în care ți-ai putea ascunde banii ca să existe șanse minime ca hoții să îi găsească, în cazul în care în locuința ta ar fi dată o spargere, este într-o sticlă goală opacă.

Este important ca sticla să fie așezată într-un dulap sau o vitrină printre alte vase, astfel încât să nu trezească suspiciuni, iar lumina ce ajunge la ea să nu dezvăluie bancnotele ce se află înăuntru. Vezi AICI ce plante alungă insectele din casă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...