Cele mai frumoase mesaje și urări de sfinții Constantin și Elena. Felicitări în imagini

Daria Petrescu 20.05.2021, 14:30
Cele mai frumoase mesaje și urări de sfinții Constantin și Elena. Felicitări în imagini

Biserica Ortodoxă prăzmuiește în fiecare an, pe 21 mai, pe Sfinții Constantin și mama sa Elena. Acești doi sfinți sunt considerați protectori ai crdinței creștine, „întocmai cu Apostolii”. În această zi Sfântă, mai mulți români sărbătoresc ziua onomastică. Dintre aceștia, peste 1 milion sunt femei li peste 650.000 bărbați. Pentru cei care vor să le aducă un zâmbet celor dragi, vă prezentăm mai multe mesaje pe care să le trimiteți pentru a le însenina ziua. Iată Cele mai frumoase mesaje și urări de sfinții Constantin și Elena. Felicitări în imagini

Cele mai frumoase mesaje și urări de sfinții Constantin și Elena

Pentru a vă surprinde un apropiat cu un mesaj drăguț de Sfinții Constantin și Elena, o puteți face trimițând o urare simplă. De asemenea, puteți apela la felicitări în imagini, pe care să le trimiteți în mediul virtual sau pe whatapp.

Iată câteva mesaje pentru cei care își sărbătoresc ziua numelui:

În această zi specială și Sfântă, îţi doresc sa ai parte de momente minunate alături de familia ta! La multi ani….

Fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta și să își aducă liniște și pace în suflet. La mulți ani, de Constantin și Elena.

În această zi specială să ai noroc și bucurii. Să ți se îndeplinească dorințele și să ai parte de sănătate.

Astăzi este ziua ta, iar cu această ocazie îți doresc tot binele din lume. Nu uita să zâmbești. La muli ani, iubitule/iubito!

Să ai pare de o zi însorită și senină, exact așa ca tine. Ești un om special, așa că îți urez din suflet o zi perfecta. La mulți ani!

La mulți ani, de Sfinții Constantin și Elena! Să ai o zi reușită și petrecere frumoasă alături de cei dragi

Să ai un munte de noroc și un ocean de sănătate. Asta își doresc, în această zi specială.

Fie ca Sfinții Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu! La mulți ani, de ziua ta onomastică!

Cerul poate arata bine fără lună, dar niciodata fara stele. Ești un om special și îți trimit un mesaj cu toată dragostea. Să fii sănătos și fericit, prietenul meu bun.

Îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări. În această zi Sfântă îți urez să fii sănătoasă și fericită. La mulți ani!

Sper să ai parte de cat mai multe zâmbete în viață. La Multi Ani, de Constantin și Elena.

Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu, nu doar în această zi specială. Să ai noroc și fericire în viață! La mulți ani!

Cu ocazia Sf. Constantin si Elena îți dorim sănătate și numai bucurii. La mulți ani și mult noroc în viață.

Fie ca Sfântul Constantin al cărui nume îl porți să-si coboare ochii asupra ta. Să te călăuzească și să îți aducă liniștea interioară. La mulți ani!

O zi specială pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tău! Să ai o zi frumoasă și să fii un coleg bun, ca și până acum.

Să rămâi același suflet bun și bland. Să ai o zi frumoasă și petrecere reușută alături de prietenii tăi, în această zi specială.

Își doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. La multi ani Constantin/Elena!

Fie ca Șfintii Constantin si Elena care te protejaza sa-ti aduca mult noroc. Să ai o zi perfecta de care să profiți din plin.

Îți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La multi ani Costica! Multă sănătate. Felicitari cu ocazia aceastei zile.

Urmăriți Impact.ro și pe