Uită de sfinţirea cu trafaletul. Biserica Ortodoxă a găsit o nouă metodă: ştampila pe pereţii casei

Stan Filon / 22.01.2021, 09:46
Uită de sfinţirea cu trafaletul. Biserica Ortodoxă a găsit o nouă metodă: ştampila pe pereţii casei

Biserica Ortodoxă Română ține pasul cu moda! O ultimă găselniță a preoților a lăsat cu gura căscată enoriașii și a binedisupus internauții din România! Mii de comentarii au fost postate pe o rețea de socializare, după ce au apărut imagini de la o sfeștanie la care preotul pur și simplu ștampilează peretele unei case cu semnul sfintei cruci!

Sfânta ștampilă, de la sfânta sfeștanie

Așadar, s-a trecut de trafalet, la ștampilă! O publicație din Arad a postat pe contul de Tik Tok imagini cu un preot care sfințește o casă și aplică semnul crucii direct pe perete cu ștampila.

Și metoda este la mare căutare printre preoții din România, ținând cont că firma care vinde astfel de ștampile cu 100 de lei bucata raportează stocuri epuizate. Așadar, la următoare sfeștanie, trebuie să-i spuneși preotului dacă doriți sau nu ștampile cu sfânta cruce prin casă, pentru a nu fi nevoiți să redecorați.

@tvradioaradPreotul, masca & ștampila##preot ##cross ##preist

♬ original sound – Tv Radio Arad

Preafericitul Daniel a folosit un trafalet la sfințirea redacției televiziunii Trinitas

Biserica Ortodoxă Română s-a mai aflat în centrul atenției când chiar Preafericitul Daniel, Patriarhul României, a lăsat cu gura căscată întreaga țară atunci când a sfințit redacția televiziunii Trinitas. Patriarhul Daniel a folosit în 2014 un trafalet de zugrăvit la sfințirea redacției.

Internauții nu au întârziat cu comentariil, care mai de care mai funny. ”Îi rupea mama mana ca ii murdareste peretele”, ”Nu-i bine părinte, nu se vede linkul de PayPal”, ”Pe viitor cand o sa mergeți la biserica in loc de evanghelie o sa pupati o tableta cu poza evangheliei”, ”Da-ți-le bani să vă și murdărească și pereții”, ”Și-a marcat teritoriul. Alții popi nu au voie să facă feștanie in acea casa”, ”De acum, in loc sa va dea cu mir, o sa va puna o stampila in frunte”. Sunt doar câteva dintre miile de comentarii pe care această postare le-a strâns.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI