Cel mai frumos bărbat din Spania ar fi un român. Cum arată Gabriel Popescu

Anca Manolica 22.02.2023, 11:27
Cel mai frumos bărbat din Spania ar fi un român. Cum arată Gabriel Popescu

Un tânăr de 19 ani, de origini românești, candidează la titlul de cel mai frumos bărbat din Spania 2023. Gabriel Popescu trăiește de la vârsta de trei ani peste hotare și a fost ales să reprezinte provincia Burgos la Mister Spania, pentru acest titlu. Cum arată și cu se ce ocupă.

Gabriel Popescu ar putea primi titlul de cel mai frumos bărbat din Spania

Tânărul Gabriel Popescu, care s-a născut în România, dar locuiește cu părinții săi în Burgos de la vârsta de 3 ani, va lupta pentru titlul de cel mai chipeș bărbat din 2023. Acesta a fost ales ca reprezentant al provinciei Burgos, urmând ca, la finele lunii, să concureze în Santiago del Teide, Tenerife, cu alți 51 de candidați din fiecare provincie a țării.

Deși inițial nu avea de gând să se înscrie în concurs, directorul acestor concursuri de frumusețe, Cres del Olmo, l-a contactat prin intermediul rețelei sociale Instagram și i-a propus să participe la această ediție. O oportunitate pe care nu a vrut să o rateze, astfel că a acceptat rapid invitația.

„Experiența mă motivează foarte mult și vreau să o trăiesc ca pe o oportunitate în care voi da tot ce am mai bun din mine”, ma spus el, conform publicației Diario de Burgos.

Gabriel Popescu
Gabriel Popescu

Se antrenează din greu

În vârstă de 19 ani, Gabriel măsoară 1,85 metri înălțime, are părul șaten și ochii căprui-verzui. În prezent, lucrează ca portar într-un pub și are experiență în lumea modellingului, în trecut, defilând pe podiumul Fashion Catwalk. Din acest motiv, el spune că i-ar plăcea să se dedice profesional acestui domeniu. Nu exclude nici actoria.

„Sper să obțin un loc foarte bun în finală și ca acest concurs să fie o trambulină de la care să pot obține oportunități ca actor sau ca model”, mai spus candidatul la titlul de cel mai frumos bărbat din Spania.

Tânărul înfruntă această aventură cu multă dorință și energie pentru a-și aduce orașul pe locul pe care merită să fie. În acest sens, el se pregătește temeinic atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Acesta dorește să fie la înălțime în diferitele etape pe care va trebui să le parcurgă, dar și să impresioneze juriul cu fizicul său atrăgător, încercând să ajungă în cea mai bună formă posibilă.

Citește și: Cum arată cea mai puternică femeie din lume. A reușit să ajungă la 135 de kilograme cu un meniu și antrenamente speciale. Foto

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...