Alina Pușcaș, împiedicată de un defect fizic să își urmeze cariera de model. „M-a luat capul și am început să alerg” (Exclusiv)

Stan Filon 17.02.2023, 10:12

Chiar dacă pare greu de crezut, un defect fizic a împiedicat-o pe Alina Pușcaș să devină model la 18 ani! Cariera sa în lumea modei părea sortită eșecului, însă a mai făcut o încercare, iar de data aceasta a fost acceptată ca model, după cum a povestit frumoasa vedetă în exclusivitate pentru Playtech Știri despre începuturile carierei sale.

Alina Pușcaș, împiedicată de un defect fizic să își urmeze cariera de model

Frumoasa Alina Pușcaș nu mai are nevoie de nicio prezentare. O știe o țară întreagă, mai ales de la emisiunea „Te cunoscu de undeva”. A jucat însă înainte în serialul „Narcisa Sălbatică”, însă înainte de asta a făcut furori pe podium, unde a defilat în cele mai mari orașe ale modei din lume. Începutul a fost destul de dificil, după cum a mărturisit chiar frumoasa vedetă. Visa să devină model, iar corpul o ajuta foarte mult. A fost mereu slabă și înaltă și de aceea mama sa a încurajat-o să devină model. Prima tentativă însă i-a lăsat un gust amar, din cauza unui defect fizic.

„Cariera în modelling a început cu un mail în care am trimis mai multe fotografii, dar am fost respinsă în primă fază, pentru că aveam vergeturi. Aveam vergeturi la 18 ani, pentru că făceam sport. M-a luat capul și am început să alerg foarte mult la acea vreme și pur și simplu mi-a plesnit pielea de la musculatura dezvoltată brusc. Și atunci, la acel moment, erau “regulile jocului” mult mai stricte. Pielea mea care nu era impecabilă și care avea aceste mici vergeturi m-a împiedicat să încep treaba”, a declarat vedeta pentru Playtech Știri.

Alina Puscas, impiedicata de un defect fizic sa isi urmeze cariera de model
Alina Puscas, impiedicata de un defect fizic sa isi urmeze cariera de model

„Am mai încercat o dată”

Tot la sfatul mamei sale, Alina a mai avut o tentativă să se facă model, însă de data aceasta a avut succes. Pozele trimise de ea au fost foarte apreciate, iar în scurt timp și-a început cariera de model.

„Am mai încercat o dată cred că la vreo doi ani distanță și atunci am fost acceptată și am început modellingul. Am făcut destul de mult catwalk, multe ședințe foto, mi-a placut”, a mai povestit vedeta Antenei 1 despre primul ei job.

Îi este recunoscătoare mamei sale pentru că a cam împins-o de la spate să participe la concursurile de frumusețe din timpul școlii, ca mai apoi s-o încurajeze să înceapă o carieră în modelling.

„Mamele în general au chestia asta cu partea de frumusețe, de fashion, mai ales că ea a fost cea care a insistat atunci când eram eu la Balul Bobocilor să mă duc, să mă înscriu. Am câștigat atunci Miss Boboc, ulterior m-am mai înscris și la Miss România, am fost Miss Târgu Mureș, dar nu am putut să plec, din păcate, nu mai țin minte de ce, la finala din București. Probabil mergând pe aceeași idee, a zis că trebuie să fac mai departe același lucru și cumva așa am pornit pe ideea asta. Mi-a rămas în minte și m-am dus mai departe cu modellingul pentru că îmi plăcea”, a spus Alina Pucaș .

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...