Cel mai cuminte bărbat din zodiac. E bun şi priceput la toate. Chiar e soţul ideal

Ana Anitoiu 04.12.2021, 14:02

Deși fiecare om poate da dovadă de loialitate în relația cu persoana iubită, indiferent de zodia sa, există în zodiac un nativ care de obicei este cel mai cuminte bărbat dintre toți. Este bun şi priceput la toate și poate fi considerat soțul ideal de majoritatea femeilor. El nu se dă la o parte de la sarcinile de care alții se feresc.

Cei mai cuminți bărbați din zodiac. Cine ocupă locurile cinci și patru în top

Locul cinci – Taur

Într-un clasament al celor mai cuminți bărbați din zodiac, locurile cinci și patru sunt ocupate de doi nativi care pun mare preț pe relațiile lor amoroase. Locul cinci îi revine Taurului, care obișnuiește să fie pasional și casnic, uneori leneș iar alteori foarte activ.

Taurii adoră să aibă o casă frumoasă și o parteneră încântătoare și iubitoare, care să-i lase să fie leneși atunci când se simt în acest fel. De altfel, ei răspund mai degrabă la tandrețe decât la certuri. În cel din urmă caz, ei pot face dintr-o mică ceartă un adevărat scandal.

Locul 4 – Balanță

Bărbații născuți în zodia Balanță sunt foarte sensibili și vor aprecia de fiecare dată orice formă de frumusețe ce le iese în cale. Nu se pot abține să nu se simtă atrași de femeile frumoase și elegante. Adoră să vadă rafinament la partenerele lor.

Deși va admira întotdeauna și alte femei, chiar și când își ține de mână soția, un bărbat în zodia Balanță este foarte stabil în privința sentimentelor sale și își dorește să aibă o familie perfectă.

Cel mai cuminte barbat din zodiac. E sotul ideal
Cine este cel mai cuminte barbat din zodiac

Cei mai cuminți bărbați din zodiac. Cine ocupă locurile trei și doi de pe podium

Locul 3 – Capricorn

Capricornii sunt foarte serioși în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când vine vorba despre viața personală și relațiile amoroase. Pentru bărbații născuți în această zodie nimic nu este o glumă, astfel că nu se potrivesc cu femeile care adoră să se distreze și să nu ia viața prea în serios.

Bărbații Capricorn le sunt loiali partenerelor pe care le au chiar dacă în relația lor intervine monotonia, ba chiar și dacă sunt ușor nemulțumiți. Ei vor să creadă în dragostea adevărată, cu orice preț.

Locul 2 – Leu

Carismatici, puternici și orgolioși, bărbații Leu se pot arăta extrem de vulnerabili în fața persoanelor pe care le iubesc. Ei obișnuiesc să trăiască intens. Le place spectacolul și au tendința de a dramatiza sau de a exagera în orice aspect al vieții lor, inclusiv în cea de cuplu.

De obicei, bărbații în zodia Leu se îndrăgostesc ușor și adesea. Totuși, nu înseamnă că ei nu iubesc profund. La fiecare relație amoroasă pe care o au, ei se consumă la fel de tare. Unii dintre ei rămân toată viața lângă o persoană, dacă aceea îi poate înțelege și, bineînțeles, dacă îi adoră cu adevărat.

Cel mai cuminte bărbat din zodiac

Cel mai cuminte bărbat din zodiac este cel născut în zodia Fecioară. El apreciază inteligența mai mult decât aspectul fizic. Potrivirea sa cu partenera de viață trebuie să fie mai ales la nivel intelectual și în privința celor mai importante valori. În plus, acest nativ apreciază modestia.

Când se îndrăgostește cu adevărat, bărbatul Fecioară îi oferă parteneri lui stabilitate și armonie; o casă bine pusă la punct, primitoare și foarte curată; precum și o bună situație financiară ce include și economii pentru situații speciale, deoarece este un om chibzuit, muncitor și isteț. Vezi și ce fac zodiile când sunt îndrăgostite!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...