Cea mai scurtă căsnicie? Doar 3 minute! De ce au divorțat niște miri, deși abia semnaseră actele de căsătorie

Ana Anitoiu 22.02.2023, 11:50
Cea mai scurtă căsnicie? Doar 3 minute! De ce au divorțat niște miri, deși abia semnaseră actele de căsătorie

Cea mai scurtă căsnicie a durat doar trei minute. Mirii au divorțat abia după ce au semnat actele de căsătorie, iar cazul lor a devenit viral pe rețelele sociale. Numeroși internauți au comentat, luându-i partea miresei.

Motivul pentru care cea mai scurtă căsnicie s-a încheiat după doar 3 minute

Doi miri din Kuweit ar putea intra în Cartea Recordurilor cu cea mai scurtă căsnicie din lume. La doar trei minute după ce au devenit soț și soție în acte, mireasa a cerut divorțul.

Potrivit presei locale, mireasa a luat decizia de a divorța după doar trei minute, după ce mirele a enervat-o la culme. În timp ce se îndreptau spre ieșirea din încăpere, femeia s-a împiedicat, iar bărbatul a numit-o „proastă” din această cauză, în loc să îi vină în ajutor. Tânăra a făcut imediat cale întoarsă, pentru a cere separarea.

Judecătorul a admis ulterior cererea de divorț depusă de mireasă. Acest caz a devenit viral pe rețelele sociale, iar numeroși internauți au comentat, luându-i partea tinerei. „O căsnicie fără respect. A fost un eșec de la început”, „Asta a meritat nesimțitul!” și „Dacă așa a făcut la început, a fost mai bine să îl lase”, au fost câteva dintre reacții.

Cea mai scurta casnicie Doar 3 minute! De ce au divortat niste miri, desi abia semnasera actele de casatorie
Herbert și Zelmyra Fisher

Cea mai lungă căsnicie, 86 de ani și 290 de zile

La polul opus, cea mai lungă căsnicie intrată în Cartea Recordurilor a fost cea dintre americanii de culoare Herbert Fisher, născut în 1905, și Zelmyra Fisher, născută în 1907. Mariajul lor a durat 86 de ani și 290 de zile, până la data de 27 februarie 2011, când a murit Herbert Fisher, conform guinnessworldrecords.com.

Cei doi au trecut împreună prin vremuri grele, Marea Depresiune, cel de-Al Doilea Război Mondial și mișcarea pentru drepturile civile. Herbert și Zelmyra au crescut împreună ca cei mai buni prieteni în Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, și s-au căsătorit la 13 mai 1924. La acel moment, Herbert avea 18 ani, iar Zelmyra avea 16 ani.

„Un prieten este pentru toată viața; căsnicia noastră a durat o viață întreagă”, au spus ei într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Twitter de Ziua Îndrăgostiților din anul 2010.

Herbert și Zelmyra au spus că ideea divorțului nu le-a trecut niciodată prin minte. Sfatul lor pentru cupluri a fost să se respecte, să se sprijine reciproc și să comunice cu sinceritate, precum și să fie loiali și să se iubească din toată inima.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...