Jucătoarea de fotbal din România care trăiește lângă George Clooney. ”Am avut noroc”

Cristian Cojocaru, Adina Saleh 16.02.2021, 20:09
Jucătoarea de fotbal din România care trăiește lângă George Clooney. ”Am avut noroc”

Este cea mai bună fotbalistă din România și a reușit un transfer în Elveția. Jucătoarea de fotbal a avut norocul să ajungă să locuiască chiar lângă actorul hollywoodian, George Clooney. Sportiva povestește cum arată noua sa viață și cum și-a început cariera în fotbal.

Jucătoarea de fotbal locuiește lângă George Clooney

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport.ro, Teodora Meluță povestește despre cariera sa și despre cum arată noua viață. Pe când avea doar 15 ani, făcea deja parte din echipa națională de fotbal a României. Încă de pe atunci afirma că își dorește să devină cea mai bună jucătoare din țară. Dorința sa cea mai mare era să ajungă la o echipă din străinătate.

Zis și făcut, Teodora Meluță a ajuns ca după un an să devină campioană națională cu Olimpia Cluj. Titlul câștigat a reintrat în palmaresul său de încă patru ori, fiind premiată de fiecare dată drept cea mai bună jucătoare de fotbal din România. La vârsta de 21 de ani, sportiva a reușit să se transfere în Elveția. Teodora povestește cum a reușit performanța, chiar pe perioada crizei.

„Sincer, și pe mine m-a luat puțin prin surprindere. Veneam după o perioadă dificilă, cu 3 luni de pauză, după o accidentare și eram sceptică, deși îmi doream foarte mult să plec, nu prea mai credeam că mai poate apărea un transfer acum”, a afirmat jucătoarea de fotbal pentru Playsport.ro.

Teodora privește transferul la Lugano drept fiind primul pas în direcția dorită.

„Voiam demult acest lucru. Sigur, visez la un campionat ca Spania, sau Italia, e normal. Dar o iau pas cu pas. Aici am altă vizibilitate, meciurile sunt televizate, pot apărea mult mai ușor alte oportunități. Deci pas cu pas”, a mai adăugat Teodora Meluță.

Teodora Meluță a reușit un transfer în Elveția, la Lugano
Teodora Meluță a reușit un transfer în Elveția, la Lugano

Teodora a observat că se află în paradisul miliardarilor

Aflându-se de doar două săptămâni în oraș, nu a apucat să viziteze. Asta nu a oprit-o însă să remarce că locul în care a ajuns reprezintă un paradis al miliardarilor.

„Am avut noroc, aș putea zice, să ajung într-un asemenea loc, de basm, la primul transfer. Orașul e superb, liniștit, cu oameni calzi și relaxați. O să am timp să mă bucur și de locul ăsta, când se face vremea mai bună, doar n-au intrat zilele-n sac. Am auzit că mulți actori celebri au case pe aici, și George Clooney are o vilă aproape, la Como, cine știe, poate într-o zi dau nas în nas cu el pe aici”, afirmă jucătoarea lui Lugano.

Zilele care urmează, Teodora urmează să revină la lot pentru meciul împotriva Croației. Tot atunci, jucătoarea îl va cunoaște și pe noul selecționer, Cristi Dulca.

„M-am bucurat când am aflat că el va fi noul nostru antrenor, este tânăr, are experiență. Sigur, nu a mai lucrat cu fete, dar cred că o să ne acomodăm repede cu el, și el cu noi. Și da, acum vin ca stranieră, cred c-or să mă pună fetele să le fac cinste”, spune Teodora râzând.

Teodora Meluță este foarte recunoscătoare familiei sale care a sprijinit-o în tot acest timp. Sportiva este de părere că dacă ei nu îi erau alături, nu ar fi rezistat.

„Fără ajutorul familiei nu m-aș fi descurcat. Vorbesc des cu ai mei, sper să-i aduc și aici, pe la mine. Dacă mă întrebi de ce mi-e dor aici, cred că de supele și de ciorbele de acasă”, a conchis Teodora Meluță în interviul pentru Playsport.ro

Urmăriți Impact.ro și pe