Cea mai bună rugăciune pentru un loc de muncă mai bun. Când trebuie să o rostești

Stan Filon 28.06.2023, 08:28
Cea mai bună rugăciune pentru un loc de muncă mai bun. Când trebuie să o rostești

Românii trebuie să știe cea mai bună rugăciune pentru un loc de muncă mai bun! Situația economică pare că se degradează pe zi ce trece în țara noastră, iar prețurile cresc văzând cu ochii, așa că este important ca salariul încasat să fie unul suficient. Dacă nu ești mulțumit de salariul tău sau nu ai încă unul vezi rugăciunea de mai jos.

Cea mai bună rugăciune pentru un loc de muncă mai bun

Așadar, ești nemulțumit de salariul pe care îl primești, deoarece nu îți ajunge decât pentru câteva zile? Sau poate încă nu ai un salariu deoarece nu ți-ai găsit încă un loc de muncă? Nu dispera! Credința ne vine în ajutor și în această situație.

Există o rugăciune pentru astfel de situații. Aceasta nu trebuie doar citită, ci trebuie rostită cu sufletul curat. Așa trebuie să ne adresăm mereu ui Dumnezeu, pentru ca ceea ce îi cerem să ni se îndeplinească. Iată rugăciunea pentru găsirea unui loc de muncă mai bun:

Cea mai buna rugaciune pentru un loc de munca mai bun
Cea mai buna rugaciune pentru un loc de munca mai bun

”Trimite-mi înger luminat care să mă povățuiască”

”Părinte Sfinte, care de toți porți grijă și ești scăpare celor din nevoi, Te rog vino degrabă în ajutorul meu, care doresc să-mi găsesc un loc de muncă, de pe urma căruia să-mi întrețin viața proprie și a familiei mele. Doamne, știi necazurile și lipsurile care mă înconjoară. Fie-Ți milă de mine și trimite-mi degrabă ajutorul Tău. Îndrumă-mă spre locuri potrivite și spre oameni de nădejde. Milostive, Doamne, Cel ce îndrepți pașii omului în această viață, caută cu iubire părintească spre mine care-Ți cer ajutorul Tău și binecuvântează-mi cu har noua mea voință.

În îndeplinirea voinței mele de a-mi găsi un loc stabil de muncă, fie aici în țara mea, fie în orice alt loc, Te rog cu străduință, Doamne, trimite-mi înger luminat care să mă povățuiască spre oameni de nădejde și spre tot lucrul bun, să mă izbăvească de vrăjmașii văzuți și nevăzuți, de oameni răi și vicleni, de orice întâmplare rea. Ca împlinindu-mi-se cu binecuvântarea Ta, Doamne, cererea mea și având de la Tine dar de sănătate, de putere de muncă și de bună sporire, să-mi împlinesc temeinic munca mea, preamărind puterea și mila Ta. Ca Tu ești Doamne Chivirnesitorul vieții noastre și Cel ce toate le rânduiești spre folosul nostru și Ție Ți mulțumim Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Amin.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...