Cum o cheamă, de fapt, pe Dana Budeanu. De ce vrea să-și țină numele de familie ascuns

Redacția IMPACT 18.02.2020, 12:57
Cum o cheamă, de fapt, pe Dana Budeanu. De ce vrea să-și țină numele de familie ascuns

Tatăl Danei Budeanu a fost asociat într-o firmă în care numele său apare într-un raport de dare de mită, raport în care apar, de altfel mai multe companii de energie de la nivel global.

Cu ce se ocupă tatăl Danei Budeanu. Fiica sa nu mai vrea numele lui

Adresa sediului firmelor după care operează azi Dana Budeanu este aceeași cu cea a companiilor pe care le conduce tatăl său, Adrian Guțilă. Cumva, prin prisma afacerilor „dubioase” cum le numesc oamenii de rând care nu știu de ele, Dana Budeanu a renunțat complet la numele său de fată- Guțilă, preferând să rămână cu numele de familie al lui Radu Budeanu, fostul soț, deși a divorțat de el de ceva vreme.

Dar revenind la sfera de business din care face parte tatăl său, pe lista companiilor care au făcut afaceri cu Irakul în acea perioada se află mai multe companii mari din România. Printre acestea se numără Rompetrol, Bulf Oil și Hash Ro Shipping Oil SRL, care au cumpărat țiței irakian, precum și companii care au livrat echipamente și au prestat servicii în domeniul petrolier, că Upetrom 1 Mai Ploiești, UPET Târgoviște, PCC Sterom Câmpina, Romtek Special Industries, Petrotub Român, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex, scrie publicația newsweek.ro.

Dana Budeanu, „o personalitate” din lumea fashion-ului s-a poziționat drept un critic vehement față de multe vedete și persoane publice din România. Fie din plictiseală, fie din motive „întemeiate”, criticul de modă a ajuns să aibă păreri pertinente cu privire la mult prea multe subiecte.

Dana Budeanu are o emisiunea- „Verdict cu Dana Budeanu” unde critica vedetele cu vehemnța și umorul specifice ei. PRO TV a anunțat, la finalul lunii octombrie, că a încetat colaborarea cu creatoarea de modă Dana Budeanu.

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu semna rubrica de ”Bine/Prost îmbrăcate” a unei celebre reviste de paparazzi. Fiind promovată drept stilist de una dintre cele mai vândute reviste la acea vreme, fără să se știe pe atunci, era soția fondatorului CanCan și a revistei Ciao. După câțiva ani, Dana Budeanu a semnat și coperta unei cărți, numită ”Manual de stil”, care, potrivit ele.ro, este copiată după cartea scrisă de una dintre cele mai cunoscute stiliste din Anglia, Nina Garcia, fost Fashion Director la Elle și Marie Claire, dar și jurat în emisiunea Project Runway.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI