Ce mesaj i-a transmis Andra Deliei de ziua sa. Asta spune multe despre jurata de la „Românii au talent”

Badea Violeta 07.02.2022, 20:49

Delia și-a sărbătorit astăzi, 7 februarie, ziua de naștere, iar Andra nu a ratat ocazia de a-i transmite un mesaj pe o rețea socială. Deși multă lume le consideră rivale, jurata de la „Românii au talent” a demonstrat încă o dată că adevărul este, de fapt, cu totul altul. Fanii celor două cântărețe au reacționat imediat!

Andra, mesaj emoționant pentru Delia, chiar de ziua sa

Delia împlinește astăzi, 7 februarie, vârsta de 40 de ani. Cu această ocazie, soția lui Cătălin Măruță a decis să-i facă colegei sale de breaslă o urare pe Instagram.

Odată cu acest gest extrem de frumos, jurata de la „Românii au talent” le-a închis gura cârcotașilor care spuneau că ea și Delia nu s-ar suporta.

„La mulți ani, Delia! ?? Să ai parte de lucruri cât mai frumoase, după sufletul tău minunat! Închin și eu un pahar de prosecco în cinstea ta! ?”, a scris Andra pe contul ei de Instagram.

Așa cum era de așteptat, reacția Deliei nu a întârziat să apară. Sărbătorita i-a răspuns Andrei printr-un emoji în formă de inimioară, semn că apreciază gestul frumos al colegei sale. De asemenea, fanii Andrei i-au transmis urări Deliei. Postarea cântăreței a adunat imediat aproape 17.000 de aprecieri.

Delia si Andra 1
Andra si Delia

Andra și Delia, despre rivalitatea dintre ele

În urmă cu ceva timp, cele două cântărețe extrem de iubite în România au fost față în față în podcastul prezentat, în mod obișnuit, de Cătălin Măruță. Cele două au spus adevărul despre rivalitatea dintre ele.

„Vreau ca oamenii să ne cunoască și altfel – uite prin prisma discuțiilor pe care le avem ca și cum am fi la o terasă.

Lumea ne vede de multe ori rivale, în competiție”,  a spus Andra în cadrul podcastului de pe YouTube „Acasă la Măruță”.

„Oamenii sunt mai preocupați să alimenteze niște lucruri inexistente. Eu știu ce tragi, știu ce lucrezi, știu ce înseamnă”, a completat și Delia.

Andra și Delia au vorbit atunci despre cariera lor, dar și despre vieţile lor personale. De asemenea, cele două au început să își fredoneze melodiile una alteia, iar fanii au avut ocazia de a le vedea cât de bine se înțeleg.

„Ce frumos se armonizează vocile, bă băiatule, bă!”, a spus Delia.

Într-un final, cele două soliste au ajuns la concluzia că nu ar strica să facă o colaborare. Rămâne de văzut însă dacă Andra și Delia vor scoate până la urmă o piesă împreună sau nu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...