Zodia care îţi iartă orice versus nativii care ţin ură toată viaţa. Horoscopul îngerilor şi demonilor

Iancu Andreea 27.12.2021, 12:26
Zodia care îţi iartă orice versus nativii care ţin ură toată viaţa. Horoscopul îngerilor şi demonilor

Finalul de an reprezintă pentru mulți un motiv de reflecție, în care sunt stabilite rezoluțiile pentru lunile ce urmează. Și cum astrele ne influențează o parte din viață, este indicat să ținem cont de tendințele pe care le afișează zodia reprezentativă. În privința anumitor caracteristici, planetele dezvăluie la horoscopul îngerilor și demonilor, care sunt nativii ce reușesc să treacă mai ușor peste conflicte și care sunt cei ce continuă să îi urască pe cei din jur. Află în care dintre tabere te situezi.

Ce spun astrele despre zodia ta la horoscopul îngerilor și demonilor

Ca fiecare om, nativii au anumite puncte forte dar și slăbiciuni. În timp ce unii reușesc să se stăpânească în motive de criză, alții cedează în fața tentațiilor și se transformă într-o clipă. Totuși, horoscopul îngerilor și demonilor ne dezvăluie care sunt tendințele fiecărei zodii în parte, în funcție de influența pe care o au astrele asupra nativilor din zodiac. Tu în care tabără te regăsești?

Horoscopul îngerilor și demonilor
Horoscopul îngerilor și demonilor

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt înconjurați de vicii precum alcool, fantezii sexuale, jocuri de noroc, mințit, înșelat, trădare, dar de fiecare dată reușesc să aibă un alibi perfect pentru acestea. Cu siguranță, Berbecul nu este nici pe departe un înger, însă reușește să se strecoare cu zâmbetul pe buze și datorită simțului umorului cu care își păcălește victimele.

Taur

Taurii sunt persoane bune și iertătoare, care nu obișnuiesc să țină ranchiună față de cei care le-au greșit. Acești nativi sunt mereu atenți la nevoile celor din jur, însă acest fapt poate fi în defavoarea lor. Mulți oameni profită de bunătatea zodiei.

Gemeni

Zodia Gemenilor se poate considera la mijlocul celor două tabere, nefiind nici înger, dar nici demon. Totul depinde de multe aspecte, inclusiv de cele mai banale dintre obiceiuri. Imprevizibil, Geamănul este precum ziua și noaptea ori iarna și vara. Așa cum ne-a obișnuit, această zodie este duală și oscilează între extreme cu o ușurință de neegalat.

Rac

Acești nativi își doresc cu ardoare să fie oameni buni, însă viața îi pune în fața a numeroase tentații, fiindu-le greu să le reziste. Chiar dacă sunt multe lucruri bune pe care le faci, ai și multe păcate, în special unele de natură intimă. În ciuda încercărilor de a tinde către tabăra îngerilor, Racul cade adesea pradă tentațiilor și intră în tabăra opusă.

Leu

Nativii zodiei Leu sunt considerați persoane puternice, nobile, frumoase, însă doar până când își dezvăluie și latura întunecată. Aceștia obișnuiesc să își arate totuși această față deloc prietenoasă, astfel că este nevoie să te asiguri că ai un comportament prietenos pentru a nu regreta. Leul se comportă ca un înger atât timp cât se simte respectat, dar ajunge foarte ușor la polul opus când este dezamăgit.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane calde, generoase și plăcute, însă se găsesc adesea în postura de sclavi ai dorințelor. Cei care îndrăznesc să îi deranjeze pe acești nativi vor avea de suferit. Această zodie este destul de răzbunătoare și obișnuiește să îi umilească pe ceilalți. Totuși, nu este exclusă și latura bună din această ecuație.

Balanță

Nativii din zodia Balanței sunt considerați îngeri în adevăratul sens al cuvântului. Aceștia sunt cei mai buni oameni de la horoscop. Balanțele adoră echilibrul, pacea și liniștea, astfel că nativii se străduiesc din toate puterile să trăiască astfel. Astfel, aceștia fac parte din tabăra îngerilor cu siguranță.

Scorpion

Scorpionul este un nativ atrăgător, ispititor, dar și meschin și dur. Acesta nu se poate regăsi în tabăra îngerilor, ci cu siguranță în cea a demonilor, folosindu-se de magnetismul său pentru a manipula. Duritatea lor este atât de accentuată încât unii consideră că Iadul este la un nivel superior de cel al locuinței Scorpionului. Chiar dacă poate fi considerat un demon, acest nativ este arătos, având un sex appeal aparte, care îi determină pe mulți să cadă în păcat.

Săgetător

Săgetătorii sunt nativi care îi iubesc pe cei din jur cu multă ușurință. Aceștia trec prin viață cu zâmbetul pe buze, se bucură de prezența celorlalți și mai cu seamă de cei care au simțul umorului. Adevărul reprezintă o comoară pentru această zodie, care se transformă pe loc atunci când află că cineva minte. Chiar și așa, Săgetătorii nu se lasă copleșiți de tristețe.

Capricorn

De multe ori, Diavolul este reprezentat de un animal cu coarne, astfel că nativii din zodia Capricornului se numără printre demonii horoscopului. Aceștia nu se obosesc să facă bine celorlalți, fiecare fiind nevoit să se descurce cum poate. Chiar dacă sunt prinși în fapt, aceștia își cer scuze dar o iau de la capăt.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător obișnuiesc să le facă multe favoruri celor apropiați. Aceștia sunt zodii oneste, cărora le place să aducă bucurie celorlalți, fiind drăguți și iubitori. Totuși, ei suferă de un viciu și anume dorința sexuală, care le dă idei mai puțin înțelepte.

Pești

Peștii urmăresc propriile lor reguli, fiind buni și iubitori, iertători și acordând o atenție aparte celorlalți. Totuși, aceștia se lovesc uneori de comportamente neașteptate, însă răspund cu bunătate și generozitate întotdeauna. Supărările trec rapid în cazul acestei zodii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...