Ce surpriză a primit Anisia Gafton de la iubitul ei, chiar de ziua ei: ”E foarte bine, pentru că îmi salvează din timp” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 17.11.2023, 17:03

Anisia Gafton sau regina Junglei, cum este cunoscută după câștigarea concursului “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, și-a găsit sufletul pereche pe scena de stand-up comedy, ea și Florin Seghei formând un cuplu de mai bine de 6 ani. Prezentă la Gala Tvmania, comedianta de la “Săriți de pe fix” (Pro TV) a oferit un interviu exclusiv pentru Impact.ro, în care ne-a povestit cum și-a sărbătorit ziua de naștere, dar și ce planuri are cu iubitul pentru sărbătorile de iarnă.

Ce cadou inedit a primit Anisia Gafton de la iubitul ei, Serghei

Anisia Gafton este sarea și piperul în emisiunea lui Cabral, Săriți de pe fix! Și în viața de zi cu zi, actrița are același stil glumeț și dialogul cu ea se lasă cu multe râsete. Zilele trecute, Anisia a împlinit 35 de ani și ne-a oferit detalii despre cadourile cu care a surprins-o partenerul de viață.

La mulți ani, Anisia! Cum a fost aniversarea? Ce surpriză ai primit la miezul nopții?

Eu duc o viață minunată, fetele mele! Dacă nu sunteți ca mine, îmi pare rău! Trebuie să învățați cum să fiți ca mine! La 12.00 noaptea, am fost surprinsă de un sforăit din partea lui Serghei. I-am dat una ca să se liniștească. S-a liniștit și asta a fost la 12.00 noaptea. Am mâncat un tortuleț, un tort întreg.

Doar tu și Serghei?

Doar eu, ce să caute el pe tortul meu? E ziua mea, nu? Ce am mai făcut? Am răspuns la telefoane. Cred că ziua mea a fost răspuns la telefoane, orange-ul, săracu, jumătate din România au fost apelurile mele. Seara a fost cu niște prieteni, am râs, am glumit și am mâncat tot tortul eu.

Citește și Ce studii are Anisia Gafton: “La inteligență am mai crescut puțin. Glumele sunt mai logice la mine, mai deștepte” EXCLUSIV VIDEO

Anisia Gafton, despre cadoul de la iubit: “E foarte bine, pentru că îmi salvează din timp”

Ce ai primit de ziua ta? Cu ce te-a surprins Serghei?

Serghei m-a surprins când nu mi-a dat nimic (râde). Știi ce surprinsă am fost? Nu, glumesc! Doamne, chiar nimic?! După care a venit cu un cadou: “Anisia, știu că îți place o rochie!” Și mi-a luat o rochie superbă, nu asta, mai frumoasă ca asta pe care o port, frumoasă, sexoasă, îmi place de mine de mor.

Mă pup eu în oglindă! La o nuntă, doar la nunți pot să apar cu rochia că e mai așa…Și mi-a mai luat o oglindă pentru machiaje, un birou pentru machiaj că am nevoie, că dacă mă vedeți nemachiată, vă speriați.

Și a zis: “Fata mea, cred că ai nevoie!” El a insistat! “Eu îți cumpăr și machiaj”. Și uite că mi-a făcut cadou. E foarte bine, pentru că îmi salvează din timp. Nu mai trebuie să mă duc în baie, să îmi aduc toate lucrurile acolo. E foarte bine, mă organizez mai bine.

Anisia Gafton: “Trebuie să te enervezi acolo, nu în altă parte”

Ce planuri aveți pentru sărbători? Mergeți la părinți?

De Crăciun o să merg la părinții mei, pentru că, până la urmă, chiar mi-am dat seama că sărbătorile trebuie petrecute în familie. Trebuie să te enervezi acolo, nu în altă parte. De ce să te enervezi în altă parte? Trebuie să te enervezi cu mama ta, care îți spune: de ce nu mă ajuți?

Dacă zice altcineva, e străin, așa când îți zice maică-ta… e maică-ta… că de ce nu faci curat. Și trebuie petrecute cât de cât să îți amintești de copilăria ta și de bradul de acasă, care nu a existat cred că de foarte multe ori, nu am avut brad.

Am avut molid. Tata a luat la un moment dat unul de 3 m, a tăiat la jumătate, nu mai încăpea, toată sufrageria era cu el. În concluzie în familie o să petrecem.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Când se căsătorește Anisia Gafton. Artista a spus adevărul și despre premiul de la Pro TV

Urmăriți Impact.ro și pe